Η Hewlett Packard Enterprise αγόρασε την Cloud Technology Partners

Η Hewlett Packard Enterprise αγόρασε την Cloud Technology Partners για να ενισχύσει τα μελλοντικά στρατηγική της πλάνα, επιδιώκοντας να κυριαρχήσει στο χώρο που κινείται.

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε ότι αποκτά την Cloud Technology Partners, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της HPE , οι συνεργάτες της Cloud Technology βοηθούν τους εξελιγμένους οργανισμούς πληροφορικής να μετακινηθούν στο cloud. Το κάνουν με τον καθορισμό των βέλτιστων εφαρμογών τόσο για δημόσια όσο και για ιδιωτικά σύννεφα.

Εκτελούν μετακινήσεις και τους βοηθούν να μετασχηματίζουν τις οργανώσεις τους ανάλογα με τις ανάγκες. Βοηθούν τους πελάτες να δημιουργήσουν έξυπνες λύσεις που περιστρέφονται γύρω από το IoT, τα Μεγάλα Δεδομένα και τη Μηχανική Μάθηση. Επίσης, βοηθούν τους πελάτες να επιτύχουν ύψιστη ασφάλεια στην υποδομή τους από τις απειλές στον κυβερνοχώρο, και να συμβαδίζουν με την κανονιστική συμμόρφωση.

“Οι επιχειρήσεις ζουν σήμερα σε έναν Υβριδικό κόσμο πληροφορικής. Η επίτευξη των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων απαιτεί την τοποθέτηση κάθε φόρτου εργασίας στο κατάλληλο περιβάλλον, είτε πρόκειται για ένα κέντρο δεδομένων εγκατεστημένο στην περιοχή, είτε για ένα ιδιωτικό σύννεφο, είτε για δημόσια σύννεφα που προσφέρεται ως εφαρμογή SaaS “, ανέφερε σε δελτίο τύπου η HPE.

“Και αυτό το περιβάλλον είναι διαφορετικό για κάθε οργανισμό, αλλάζοντας δυναμικά τις επιχειρηματικές του ανάγκες και τις απαιτήσεις του φόρτου εργασίας. Πιστεύουμε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν σε αυτό το υβριδικό περιβάλλον πληροφορικής στο άμεσο μέλλον, διότι θα τους χαρίσει ιδιαίτερη ευελιξία στα επιχειρηματικά τους πλάνα».

Τα μέσα ενημέρωσης βλέπουν την τελευταία εξαγορά της HPE ως τη συνέχιση των εμπορικών συναλλαγών της εταιρείας για να εδραιωθεί περαιτέρω στη συνείδηση του κόσμου και μάλιστα φαίνεται να πετυχαίνει το σκοπό της, θέλοντας να αφήσει πίσω το παλιό κακό παρελθόν της.

Αυτή είναι η πέμπτη τεχνολογική απόκτηση της HPE, που πραγματοποιήθηκε μόνο για φέτος, ακολουθώντας οι Simplivity, Nimble Storage, Cloud Cruiser και Niara.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας