Η Volvo μόλις απέκτησε την υπηρεσία Luxe

Η Volvo μόλις απέκτησε την υπηρεσία Luxe η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συντονίζουν έναν οδηγό για να σταθμεύσει, να πλύνει και να ανεφοδιάσει με καύσιμα το αυτοκίνητό του. Αλλά η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία δεν το πήρε μόνο για την ευκολία των πελατών της – ήθελε διακαώς την παρούσα τεχνολογία και τους μηχανικούς της Luxe.

“Το όραμά μας είναι ένα μέλλον στο οποίο η τεχνολογία απλοποιεί τη ζωή, ώστε να μην χρειάζεται να σταματάτε ποτέ σε ένα βενζινάδικο, να πάτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων ή ακόμα να πάρετε το αυτοκίνητό σας για service ξανά. ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα της Luxe που δημιούργησε την προηγμένη τεχνολογία της από το μηδέν”, δήλωσε ο Atif Rafiq, Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Cars, σε μία συνέντευξή του.

Η τεχνολογία του Luxe περιλαμβάνει αλγόριθμους για την οδήγηση στο δρόμο, τον προγραμματισμό εφοδιασμού καυσίμων και την πρόβλεψη του χρόνου άφιξης, οι οποίες θα βοηθήσουν με απροσδιόριστες ψηφιακές υπηρεσίες τα μελλοντικά αυτοκίνητα που συνδέονται με τη Volvo.

Παρόλο που οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί ολοκληρωτικά στα αναπτυσσόμενα αυτόνομα συστήματα, μερικοί ενδιαφέρονται επίσης για την ευκολία του valet. Η Daimler πρόσφατα διέθεσε στο μουσείο της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη της την υπηρεσία αυτοεξυπηρέτησης ως απόδειξη της ιδέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας