ΑρχικήΟχήματαΗ Volvo μόλις απέκτησε την υπηρεσία Luxe

Η Volvo μόλις απέκτησε την υπηρεσία Luxe

Η Volvo μόλις απέκτησε την υπηρεσία Luxe η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συντονίζουν έναν οδηγό για να σταθμεύσει, να πλύνει και να ανεφοδιάσει με καύσιμα το αυτοκίνητό του. Αλλά η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία δεν το πήρε μόνο για την ευκολία των πελατών της – ήθελε διακαώς την παρούσα τεχνολογία και τους μηχανικούς της Luxe.

“Το όραμά μας είναι ένα μέλλον στο οποίο η τεχνολογία απλοποιεί τη ζωή, ώστε να μην χρειάζεται να σταματάτε ποτέ σε ένα βενζινάδικο, να πάτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων ή ακόμα να πάρετε το αυτοκίνητό σας για service ξανά. ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα της Luxe που δημιούργησε την προηγμένη τεχνολογία της από το μηδέν”, δήλωσε ο Atif Rafiq, Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Cars, σε μία συνέντευξή του.

Η τεχνολογία του Luxe περιλαμβάνει αλγόριθμους για την οδήγηση στο δρόμο, τον προγραμματισμό εφοδιασμού καυσίμων και την πρόβλεψη του χρόνου άφιξης, οι οποίες θα βοηθήσουν με απροσδιόριστες ψηφιακές υπηρεσίες τα μελλοντικά αυτοκίνητα που συνδέονται με τη Volvo.

Παρόλο που οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί ολοκληρωτικά στα αναπτυσσόμενα αυτόνομα συστήματα, μερικοί ενδιαφέρονται επίσης για την ευκολία του valet. Η Daimler πρόσφατα διέθεσε στο μουσείο της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη της την υπηρεσία αυτοεξυπηρέτησης ως απόδειξη της ιδέας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166