ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Hewlett Packard Enterprise εγκαταλείπει την Silicon Valley.

Η Hewlett Packard Enterprise εγκαταλείπει την Silicon Valley.

Η Hewlett Packard Enterprise εγκαταλείπει την Silicon Valley.

Μετά τη διάσπαση από την Hewlett Packard , πλέον η HPE έχει μειώσει τις δραστηριότητές της με πολλούς τρόπους με σκοπό να εστιάσει περισσότερο στις βασικές πτυχές της επιχείρησής της, Οπότε τώρα η εταιρεία αποφάσισε να συνεχίσει την παρούσα τάση, καταργώντας την έδρα της στο Palo Alto σε ένα πιο μικρό κτίριο στην πανεπιστημιούπολη του Σαν Χοσέ.

Είναι γεγονός πως η εταιρεία είναι πολύ μικρότερη από ό, τι προηγουμένως και πόσο μάλλον όταν ήταν στις δόξες της , αλλά αυτό φέρνει και ορισμένα οφέλη, καταστώντας την πολύ πιο ευκίνητη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HPE, Meg Whitman προσπάθησε να ρίξει ένα θετικό φως στην κίνηση, λέγοντας:

“Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο προς την κατεύθυνση της απλούστερης, πιο ευέλικτης και πιο επικεντρωμένης επιχείρησης. Είμαι ενθουσιασμένος που μεταφέρω την έδρα μας σε ένα καινοτόμο νέο κτίριο που παρέχει μια ψηφιακή εμπειρία επόμενης γενιάς για τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Το νέο μας κτίριο θα αντικατοπτρίζει καλύτερα ποια είναι η HPE σήμερα και πού κατευθυνόμαστε στο μέλλον”.

Τα παλιά γραφεία της εταιρείας θα πωληθούν και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Bill Hewlett και το Ιδρυτικό Γραφείο του Dave Packard στο Palo Alto καθώς και το γκαράζ στο οποίο δημιουργήθηκε αρχικά η Hewlett Packard .

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166