Η Huawei ανοίγει τα χαρτιά της για το 5G και το AI πριν το MWC 2018

Η Huawei ανοίγει τα χαρτιά της για το 5G και το AI πριν το MWC 2018

Η Huawei ανοίγει τα χαρτιά της για το 5G και το AI πριν το MWC 2018.

Η Huawei είναι ξεκάθαρο πως έχει καθορίσει τις προτεραιότητές της για το επόμενο έτος, με κύριες προτεραιότητες την τεχνολογία 5G και την τεχνητή νοημοσύνη AI.

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας χρησιμοποίησε το παραδοσιακό βήμα που του δίνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (πριν την εκδήλωση του Mobile World Congress), για να σκιαγραφήσει το κύριο ενδιαφέρον του για αυτούς τους δύο τομείς, σχετικά με την κατεύθυνση που θα τραβήξει το 2018

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Ryan Ding, εκτελεστικός διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Huawei, κάλεσε διάφορες βιομηχανίες να συνεργαστούν για να εξασφαλίσουν ότι η καινοτομία και η ανάπτυξη θα συνεχίζονται χωρίς περιορισμούς.

Το τελευταίο καιρό το AI και το 5G μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της εταιρείας, υπό την διεύθυνση του Ding, καθώς η Huawei επιδιώκει διακαώς να εφαρμόσει την τρέχουσα τεχνογνωσία της και στους δύο τομείς και να προωθήσει πιθανές περιπτώσεις μελλοντικής χρήσης τους.

Αυτό περιελάμβανε την τεχνολογία AI για την κατασκευή έξυπνων δικτύων All-Cloud της Huawei, επιτρέποντάς της να παράγει εκατομμύρια λογαριασμούς σε λεπτά και να βοηθήσουν τους χρήστες να αναζητήσουν δισεκατομμύρια εικόνες σε δευτερόλεπτα.

Στην πραγματικότητα μένουν λιγότερο από δύο χρόνια, μέχρι την προθεσμία για την μαζική αποδέσμευση των δικτύων 5G το 2020, και η Huawei διατυμπανίζει τις εργασίες που σκοπεύει να κάνει στην Κίνα, αποκαλύπτοντας ότι θα δαπανήσει φέτος πέντε δισεκατομμύρια γιεν για την έρευνα και την ανάπτυξη για την τεχνολογία 5G μαζί με την έναρξη μιας πλήρους σειράς εμπορικών συσκευών 5G, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων ασύρματης πρόσβασης, προηγμένα δίκτυα για φορείς Τηλεπικοινωνιών, και άλλα πολλά.

«Η Huawei επικεντρώνεται στην υποδομή ICT και τις έξυπνες συσκευές για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες για την ανάπτυξη τεχνολογιών πληροφόρησης, αυτοματισμού», δήλωσε ο Ding.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας