Η Μιράι Ναγκάσου έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που έκανε τριπλό άξελ σε Ολυμπιακούς αγώνες

Η Μιράι Ναγκάσου έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που έκανε τριπλό άξελ σε Ολυμπιακούς αγώνες

Η Μιράι Ναγκάσου έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που έκανε τριπλό άξελ σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Αν αναρωτιέστε γιατί έγινε Πρώτο θέμα αυτό το γεγονός στα καλά καθούμενα, τότε, απλά θα σας εξηγήσω το λόγο και θα κατανοήσετε περί τίνος πρόκειται.

Η συγκεκριμένη φιγούρα θεωρείται από τις δυσκολότερες σε αυτό το άθλημα, και η Αμερικανίδα αθλήτρια Μιράι Ναγκάσου έγινε η τρίτη στην ιστορία του αθλήματος που κατάφερε να την εκπληρώσει με απόλυτη επιτυχία.

Επιπλέον αξίζει να υπογραμμιστεί ότι Μιράι Ναγκάσου πριν από 4 χρόνια είχε χάσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή μία άλλη αθλήτρια πήρε τη θέση της, Ωστόσο αυτό το πλήγμα που δέχθηκε, τελικά αντί να την πτοήσει και να το βάλει κάτω, συνέβη το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή δούλεψε σκληρά και εμφανίστηκε αποφασισμένη στους τωρινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες επιθυμώντας να πετύχει το ακατόρθωτο, κάτι που έγινε.

Έτσι για την ιστορία η Μιράι Ναγκάσου πραγματοποίησε το τριπλό άξελ, πού θεωρείτε το δυσκολότερο άλμα στο καλλιτεχνικό πατινάζ, και είχε ως αποτέλεσμα αυτή η είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου, λαμβάνοντας τα εύσημα από πολλούς ανθρώπους που είναι φίλοι του αθλήματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο στο οποίο διακρίνεται να πετυχαίνει το τριπλό άξελ, απλά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας