ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Huawei θέτει σχέδια για παγκόσμια συμμαχία των cloud

Η Huawei θέτει σχέδια για παγκόσμια συμμαχία των cloud

Η Huawei θέτει σχέδια για παγκόσμια συμμαχία των cloud.

HUAWEI CONNECT 2017: Με το cloud πλέον να είναι σημαντικό μέρος κάθε επιχείρησης, ήρθε η ώρα για μεγαλύτερη και ευρεία συνεργασία, λέει η Huawei.

Η Huawei παρουσίασε την προσπάθειά της να ξεκινήσει την επόμενη γενιά του cloud computing.

Στο συνέδριο Huawei Connect 2017 στη Σαγκάη σήμερα, ο εκ περιτροπής CEO Guo Ping εξήγησε ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει “ένα από τα πέντε μεγαλύτερα cloud του κόσμου” προς όφελος των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Επιστρέφοντας στην πρόβλεψη του ιδρυτή της IBM (το 1948), Thomas Watson, είπε ότι θα υπάρξει μια παγκόσμια αγορά πέντε σημείων στον κόσμο σχετικά με το cloud που θα κυριαρχείται από τους πρωτοπόρους στην τεχνολογία, ο Ping δήλωσε ότι η Huawei αναζητά τώρα παρόμοια ιδανικά για πλατφόρμες cloud σε μια προσπάθεια προώθησης της συνεργασίας και της καινοτομίας.

Παρόμοια με τις υπάρχουσες συνεργασίες αεροπορικών εταιρειών όπως η OneWorld ή η Star Alliance, η Huawei ελπίζει να δημιουργήσει παγκόσμιες συμμαχίες του cloud computing , συνεργαζόμενες με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

“Ελπίζουμε ότι στο μέλλον οι πελάτες θα μπορούν να ζητήσουν Cloud Huawei και να είναι σε θέση να συνδεθούν με ολόκληρο τον κόσμο”, δήλωσε ο Ping.

Ακρωγωνιαίος λίθος.

Σημειώνοντας ότι «το σύννεφο έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους ακρογωνιαίους λίθους του κόσμου της πληροφορικής», η Ping τόνισε ότι η Huawei δεσμεύεται επίσης να επενδύσει μακροπρόθεσμα σε δημόσιο σύννεφο , το οποίο θα κατευθύνεται κατά κύριο λόγο σε: “οικοδόμηση ενός υβριδικού σύννεφου που θα καλύπτει τις ανάγκες των κυβερνήσεων και των εταιρειών”.

“Μόνο 2-3 εταιρείες στον κόσμο μπορούν να κάνουν ό, τι πράττουμε εμείς”, ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού αλληλεπιδρά με, ή χρησιμοποιεί τα δίκτυα Huawei, κατά κάποιο τρόπο.

Το Huawei Cloud διαφέρει επίσης πολύ από άλλες πλατφόρμες όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης των χρηστών του και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με τα δεδομένα τους.

“Το 2015 ξεκινήσαμε τη στρατηγική για το cloud και είπαμε ότι το δημόσιο σύννεφο δεν θα αγγίξει τις εφαρμογές ή τα δεδομένα του πελάτη”.

“Δεν κερδίζουμε χρήματα από τα δεδομένα των χρηστών”, τόνισε ο Ping, σημειώνοντας ότι αντί αυτού η Huawei θα παρέχει την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να βοηθήσει τους χρήστες να αποτιμήσουν τα δεδομένα τους και δεν θα εξαναγκάσει τους πελάτες να μοιράζονται δεδομένα με την εταιρεία.

Ωστόσο, η οικοδόμηση αυτού του σύννεφου δεν θα ήταν μια ατομική επιχείρηση, όπως δήλωσε ο κ. Zheng Yelai, επικεφαλής των επιχειρήσεων σύννεφων της Huawei, ότι «είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας για να αγκαλιάσουμε τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού».

Η κίνηση αποτελεί μέρος της παγκόσμιας ώθησης της Huawei για ψηφιακό μετασχηματισμό, με την εταιρεία να θέλει να πιέσει προς τα εμπρός και να πάρει ευκαιρίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα κατάφερνε.

“Σε αυτή την εποχή των τεράστιων προκλήσεων και ευκαιριών, αρνούμαστε να είμαστε ευκαιριακοί”, σημείωσε ο Ping. “Η Huawei δεν έκανε ποτέ συντομεύσεις, και ποτέ δεν πρόκειται να το πράξουμε στο μέλλον – το ίδιο ισχύει για το Huawei Cloud.”

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166