ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΗ λειτουργία του τουρνουά στο Rocket League ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου

Η λειτουργία του τουρνουά στο Rocket League ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου

Η λειτουργία του τουρνουά στο Rocket League ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου.

Η Psyonix είναι έτοιμη να σας διευκολύνει να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Rocket League . Το στούντιο βιντεοπαιχνιδιών ξεκινά τη λειτουργία Τουρνουά σε μια σύντομη δοκιμή beta στο Steam την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα αρχίσει να διατίθεται στο ευρύ κοινό στις 21 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

Το Rocket League έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και τώρα είναι ένα από τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του Steam. Η ιδιαίτερη ανταγωνιστικότητα του παιχνιδιού είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχει γίνει τόσο δημοφιλές, Ωστόσο η διοργάνωση τουρνουά με μεγάλο αριθμό παικτών απαιτεί ένα σύστημα τρίτου μέρους που δεν είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθεί ούτως ώστε να καταστεί ποιοτικό και κατά συνέπεια χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να γίνει αυτό το πολυαναμενόμενο στοιχείο πραγματικότητα.

Τα τουρνουά του Rocket League θα λειτουργήσουν σε όλες τις πλατφόρμες κάποια στιγμή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, αλλά οι παίκτες των PC θα μπορούν να το απολαύσουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους ,και πιο συγκεκριμένα στο τέλος αυτού του μήνα.

«Η νέα έκδοση beta είναι σχεδιασμένη για να μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε τη λειτουργικότητα και το νέο περιβάλλον του χρήστη που έχουμε δημιουργήσει για το σύστημα τουρνουά», ανέφερε ο προγραμματιστής της Psyonix, ο Devin Connors σε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας.

Για να μπείτε στο beta, θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού στο Steam. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Κάντε δεξί κλικ στο Rocket League στη βιβλιοθήκη του Steam
  2. Επιλέξτε “Ιδιότητες” από το μενού
  3. Κάντε κλικ στο “Betas” στις καρτέλες στην κορυφή.
  4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο και επιλέξτε “Τουρνουά Beta”
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166