Πώς οι χρήστες του Facebook δείχνουν την αγάπη τους στα chatbots, βάσει αριθμών

Πώς οι χρήστες του Facebook δείχνουν την αγάπη τους στα chatbots, βάσει αριθμών

Πώς οι χρήστες του Facebook δείχνουν την αγάπη τους σταchatbots, βάσει αριθμών.

Προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η ομάδα στο Dashbot έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς οι άνδρες και οι γυναίκες δείχνουν την αγάπη τους για τα Facebook Messenger bots . Η ομάδα μας επεξεργάζεται περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια μηνύματα το μήνα. χρησιμοποιήσαμε τα δεδομένα του Ιανουαρίου για την ανάλυσή μας.

Ακολουθεί μια θεματική αναδρομή σχετικά με το πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τα chatbots του Facebook.

Η χρήση των γυναικών αυξάνεται

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν περισσότεροι άντρες που χρησιμοποιούν chatbots στο Facebook παρά γυναίκες. Κατά μέσο όρο, περίπου το 59% των χρηστών chatbot είναι άνδρες, ενώ το 37% είναι γυναίκες και το 4% δεν διευκρινίζουν.

Οι άνδρες τείνουν να αλληλεπιδρούν με τα chatbots για περισσότερο χρόνο, καθώς οι χρόνοι συνεδρίας είναι περίπου 16% μεγαλύτεροι από τις γυναίκες, αν και ο αριθμός των μηνυμάτων τείνει να είναι περίπου ο ίδιος – οι άντρες φαινομενικά πληκτρολογούν πιο αργά.

Περίπου το 15% των ανδρών και των γυναικών χρησιμοποιεί περισσότερα από ένα bot το μήνα.

Ωστόσο, η χρήση των γυναικών αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο. Στην αναφορά μας πέρυσι , κατά μέσο όρο μόνο το 28% των χρηστών ενός bot ήταν γυναίκες. Η δέσμευση των ανδρών, όπως μετράται από τις συνεδρίες ανά χρήστη, ήταν 50% υψηλότερη από τις γυναίκες εκείνη τη στιγμή, σε αντίθεση με το 27% στην παρούσα φάση. Ομοίως, το περασμένο έτος μόνο το 10,6% των γυναικών χρησιμοποίησε πολλαπλά bots. Αυτός ο αριθμός πλέον έχει αυξηθεί.

Τι λένε οι άνδρες και οι γυναίκες;

Τα εναρκτήρια μηνύματα της συζήτησης για τους άνδρες και τις γυναίκες έχουν περίπου το ίδιο ύφος, δηλαδή ξεκινούν με τον ίδιο χαιρετισμό, όπως Καλημέρα, Γεια σου και Χαίρεται, καθώς αυτοί οι τρεις πρώτοι τρόποι είναι κατά κανόνα ο τρόπος έναρξη μιας συνομιλίας και στη φυσιολογική ζωή, ανεξάρτητα από το φύλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας