ΑρχικήΛογισμικάΗ Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για Office & Outlook 2007

Η Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για Office & Outlook 2007

Η Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για Office & Outlook 2007.

Ο λόγος που η Microsoft μπήκε στην διαδικασία να σταματήσει την υποστήριξη σε αυτά τα δύο προϊόντα, οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να παροτρύνει τους χρήστες να μεταβούν είτε στην υπηρεσία Office 365, είτε στο Office 2016, τα οποία ανταποκρίνονται άψογα με τα λειτουργικά συστήματα της εταιρίας

Ένας από τους κύριους λόγους για τους χρήστες να αναβαθμίσουν είναι η διακοπή της υποστήριξης για το πρωτόκολλο RPC over HTTP (Outlook Anywhere) που χρησιμοποιείται σήμερα στο Outlook 2007 για επικοινωνία μεταξύ του Outlook για Windows και Exchange. Ο λόγος για τη διακοπή της υποστήριξης για αυτό το πρωτόκολλο είναι επειδή ο διάδοχός του, το MAPI over HTTP, διαθέτει σημαντικά υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων στο Office 365.

“Το MAPI over HTTP δεν υποστηρίζεται πλέον στο Outlook 2007 ή σε παλαιότερες εκδόσεις. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2007, θα είστε σε μη υποστηριζόμενη κατάσταση από τις 31 Οκτωβρίου 2017. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στα γραμματοκιβώτια του Exchange Online μέσω της πύλης του Office 365 (portal.office.com), σας συνιστούμε να μετακινηθείτε σε μια τρέχουσα έκδοση του Outlook που βρίσκεται υπό την κύρια υποστήριξη ή να χρησιμοποιήσετε το Outlook στο διαδίκτυο”, διότι έτσι συνιστά το επίσημο πρότυπο της Microsoft . «Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε εγκατεστημένα πρόσθετα του Outlook ή εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή που βασίζονται στο πρωτόκολλο RPC μέσω HTTP για να συνδεθείτε χωρίς πρόβλημα με τα δεδομένα του Office 365».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166