Η Microsoft θέλει το Surface Pen να αντικαταστήσει το ποντίκι σας

Η Microsoft θέλει το Surface Pen να αντικαταστήσει το ποντίκι σας

Η Microsoft θέλει το Surface Pen να αντικαταστήσει το ποντίκι σας.

Σύμφωνα με τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε πρόσφατα η Microsoft, υποδηλώνουν ότι θα επέλθουν ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις στην γραφίδα Surface Pen – όπως ευκολότερη διαχείριση στην αφή, το οποίο θα μπορούσε να μιμηθεί το ρόλο του τροχού κύλισης ενός ποντικιού, και κατά συνέπεια ίσως να δελεάσει τους χρήστες να αποκοπούν εντελώς από την χρήση του ποντικιού στις συσκευές.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σημειώνει ιδιαίτερα ότι η νέα γραφίδα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το αναβαθμισμένο τρόπο χρήσης για να μετακινούνται οι οι χρήστες με ευκολία σε μεγάλα έγγραφα και ιστοσελίδες, όπως αναφέρει το MSPowerUser . Δεν θα χρειαστεί να κουράζεστε πλέον για να βρείτε τις γραμμές κύλισης στο πλάι της οθόνης, ή για να κάνετε μεγάλου εύρους κίνησης στην οθόνη των συσκευών σας.

Άλλες ιδέες που αναφέρονται στο νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνουν μια λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης της μπαταρίας, οπότε η γραφίδα Surface Pen θα αρχίζει να λειτουργεί μόνο όταν ανιχνεύει την επιθυμία κίνησης. Προφανώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα βελτιωθεί στο μέγιστο, κάτι που είναι ευπρόσδεκτο από όλο τον κόσμο, ιδίως για εκείνους που κινούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς και χρησιμοποιούν τις συσκευές τους.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το Surface Pen δεν περιλαμβάνεται στο Surface Book 2 ή το Surface Pro , γι ‘αυτό θα πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά στην τιμή των 99,99 δολαρίων, το οποίο αναμφισβήτητα είναι ένα μεγάλο κόστος.

Ωστόσο, όπως και με οποιαδήποτε άλλη αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, αυτό φανερώνει απλά μόνο μερικές από τις προθέσεις που σκέφτεται να εφαρμόσει κάποια στιγμή στο μέλλον η Microsoft στις συσκευές της – οπότε δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το αναβαθμισμένο Surface Pen θα μπει 100% σε λειτουργία. Όμως θα έλεγα ότι είναι αρκετά πιθανό, καθώς η Microsoft θα θέλει να κάνει τη γραφίδα της όσο το δυνατόν πιο ελκυστική, κάτι που θα την φέρει περισσότερα κέρδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας