Η Netatmo εγκαινίασε ένα προσωπικό βοηθό bot για το έξυπνο σπίτι

Η Netatmo εγκαινίασε ένα προσωπικό βοηθό bot για το έξυπνο σπίτι

Η Netatmo εγκαινίασε ένα προσωπικό βοηθό bot για το έξυπνο σπίτι.

Η Netatmo είναι μια Γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στις έξυπνες συσκευές, από κάμερες ασφαλείας μέχρι θερμοστάτες. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για τα νέα της δημιουργήματα και παρουσιάζει στο καταναλωτικό κοινό το Smart Bot Home Netatmo για να σας βοηθήσει τους ανθρώπους να ελέγξουν όλα τα αντικείμενα που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο στο έξυπνο τους σπίτι.

Ο προσωπικός βοηθός είναι ένας από τους τρόπους που οι τεχνολογικές εταιρείες στηρίζουν όλα τα όνειρά τους, αφού όσες συσκευές θα είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο θα μπορούν να υποστηρίξουν το internet of Things. Η Netatmo θα παρουσιάσει με ιδιαίτερη χαρά το bot της στο CES 2018 στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα. Η χρήση προσωπικού βοηθού διπλασιάστηκε από το 2015 έως το 2017, φτάνοντας αισίως στα 710 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με την Tractica.

Μπορείτε να ελέγξετε το bot μέσω μηνυμάτων κειμένου στο Facebook Messenger. Το bot κατανοεί τις εντολές φυσικής γλώσσας από τους χρήστες και ελέγχει κάθε συνδεδεμένο αντικείμενο Netatmo που βρίσκεται στο σπίτι. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν όλα τα συνδεδεμένα αντικείμενα “με το Netatmo” μέσω των εντολών κειμένου.

Ο Όμιλος Muller ανακοίνωσε χθες ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία “Netatmo” για τα ηλεκτρικά θερμαντικά του σώματα, δίνοντας τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να διευκολυνθεί η ζωή του, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες και με ιδιαίτερη απλότητα.

Με το bot, μπορείτε να μάθετε ποιος είναι μέσα στο σπίτι, να μάθετε τι θερμοκρασία υπάρχει μέσα σε κάθε δωμάτιο και να εκτελέστε απροβλημάτιστα απομακρυσμένες εργασίες, όπως ενεργοποίηση των φώτων ή αλλαγή της θερμοκρασίας. Το bot με την πάροδο του χρόνου. μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα με την αλληλεπίδραση του με τον χρήστη.

Τα προϊόντα της Netatmo είναι ήδη συμβατά με άλλους προσωπικούς βοηθούς, όπως το Siri, το Amazon Alexa και το Google Home. Οι εντολές κειμένου παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, καθώς οι άνθρωποι δεν θέλουν κατ ‘ανάγκη να χρησιμοποιούν φωνητικούς βοηθούς στο σπίτι ή στο γραφείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας