Η Omron Healthcare παρουσιάζει μια φορητή οθόνη παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης

Η Omron Healthcare παρουσιάζει μια φορητή οθόνη παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης

Η Omron Healthcare παρουσιάζει μια φορητή οθόνη παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης για τον καρπό σας.

Ο ιατρικός γίγαντας Omron Healthcare παρουσίασε μια οθόνη παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που μπορείτε να το φορέσετε ως ρολόι χειρός, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει κλινικά αποτελέσματα με ιδιαίτερη ακρίβεια.

Η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε επίσης μια ψηφιακή πλατφόρμα για την παρακολούθηση και την αποθήκευση των δεδομένων που συλλέγονται από τις συσκευές για την υγεία της καρδιάς, έτσι ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μεταδώσει εύκολα τις πληροφορίες στο γιατρό του.

Ωστόσο, είναι άξιο αναφοράς να επισημάνουμε το γεγονός πως πολλές εταιρείες αποφεύγουν σκόπιμα να προσθέσουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στους ανιχνευτές καρδιακών παλμών λόγω ανησυχιών σχετικά με τους κανονισμούς που διέπει κάθε χώρα, διότι ότι αφορά την υγεία οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί και σε περίπτωση λειτουργίας της συσκευής η εταιρία κινδυνεύει να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Το Omron HeartGuide είναι μια φορητή συσκευή παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που μπορεί επίσης να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου και την καθημερινή δραστηριότητα.

Η εταιρεία, η οποία διαθέτει 4 ολόκληρες δεκαετίες εμπειρίας πάνω στην παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, δήλωσε ότι μέχρι τώρα κατέθεσε πάνω από 50 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τεχνολογικές καινοτομίες στον ιατρικό τομέα, τα οποία αναπτύχθηκαν από την ίδια την Omron Healthcare.

Η Omron Healthcare παρουσίασε επίσης μια νέα έκδοση της εφαρμογής Omron Connect, η οποία συγχρονίζεται μέσω Bluetooth με κάθε συνδεδεμένη οθόνη ελέγχου πίεσης της Omron. Μπορείτε να αποθηκεύετε, να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε τα δεδομένα για την υγεία της καρδιάς με το γιατρό σας. Η νέα εφαρμογή είναι εύκολη στην πλοήγηση και καταγράφει τα δεδομένα, με γνώμονα να υπάρχει ένα ιστορικό του ασθενούς, για καλύτερη παρακολούθηση και ορθότερα συμπεράσματα. Αυτή η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας