Η Samsung παρουσίασε τηλεόραση 146 ιντσών, με 8K και τεχνητή νοημοσύνη AI

Η Samsung παρουσίασε τηλεόραση 146 ιντσών, με 8K και τεχνητή νοημοσύνη AI

Η Samsung παρουσίασε τηλεόραση 146 ιντσών, με 8K και τεχνητή νοημοσύνη AI.

Εχθές η Samsung παρουσίασε με ιδιαίτερη περηφάνια τα δημιουργήματα της που περιλαμβάνονται στις φετινές της ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης 146 ιντσών με 8Κ που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη AI που φέρει την ονομασία The Wall.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος της ευρύτερης αναβάθμισης του λογισμικού της εταιρείας που προορίζεται για το 2018, το οποίο περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για τον φωνητικό βοηθό Bixby που θα συνοδεύεται σχεδόν σε με όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τη φετινή χρονιά, παράλληλα με την ολοκλήρωση της πλατφόρμας SmartThings της εταιρείας.

Η επέκταση της εμβέλειας της Bixby είναι σημαντική για τη Samsung καθώς η εταιρεία φαίνεται να ανταγωνίζεται δυνατές εταιρείες στο συγκεκριμένο χώρο, όπως την Apple, την Google, την Amazon, την Microsoft και άλλους αξιόλογους παρόχους φωνητικής υποστήριξης. Όλοι αυτοί οι τεχνολογικοί γίγαντες αγωνίζονται να προσφέρουν ένα αξιόπιστο λογισμικό που θα βασίζεται στο φωνητικό βοηθό, το οποίο θα καταστεί ευρέως διαθέσιμο στο καταναλωτικό κοινό, είτε θα το χρησιμοποιήσει το σπίτι, είτε μπροστά σε έναν υπολογιστή, είτε εν κινήσει σε κάποιο φορητό υπολογιστή ή κινητή συσκευή.

Η προσθήκη του Bixby στις τηλεοράσεις θα δώσει στους πελάτες τεράστιες δυνατότητες και ουσιαστικά θα γίνει έναν από τους βασικούς κόμβους του χρήστη μέσα στο σπίτι. Μιλώντας για κόμβους, η εφαρμογή SmartThings της Samsung θα χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση όλων των προϊόντων του IoT της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων της. Η ίδια εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ελέγχουν πλήθος άλλων οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των διακόπτων φωτισμού, των θερμοστατών και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας