ΑρχικήSmartphonesΗ OnePlus επιβραβεύει τους πρώτους 37 αγοραστές του OnePlus 5T Star Wars...

Η OnePlus επιβραβεύει τους πρώτους 37 αγοραστές του OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, δίνοντας το όνομά τους σε ένα από τα αστέρια του πλανήτη μας

Η OnePlus επιβραβεύει τους πρώτους 37 αγοραστές του OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, δίνοντας το όνομά τους σε ένα από τα αστέρια του πλανήτη μας.

Η OnePlus παρουσίασε πρόσφατα το smartphone OnePlus 5T Star Wars Limited Edition για να γιορτάσει την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του Star Wars. Ο κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε ότι θα επιβραβεύσει τους πρώτους 37 πελάτες της περιορισμένης έκδοσης OnePlus 5T δίνοντας το όνομα τους σε ένα από τα αστέρια που βρίσκονται στον ουρανό τα οποία δεν τους έχει δοθεί ακόμη κάποια επίσημη ονομασία.

Το Star Register, το οποίο είναι γνωστό ως μητρώο καταγραφής των αστεριών του πλανήτη μας. και δεν συνδέεται ούτε με την National Aeronautics and Space Administration (NASA), ούτε με την International Astronomer Union (IAU), καιέχει την δυνατότητα να δίνει επίσημες ονομασίες σε οποιοδήποτε αστέρι που δεν έχει ονομαστεί ακόμη.

Η OnePlus συνεργάζεται με το Star Register για να επιτρέψει στους καθέναν από τους πρώτους 37 πελάτες του OnePlus 5T Star Wars Limited Edition να υιοθετήσουν ένα αστέρι, κάτι που ειλικρινά είναι αρκετά εντυπωσιακό για εμάς τους απλούς θνητούς.

Ως εκ τούτου η ονοματοδοσία ενός αστέρα από το Star Register απαιτεί από τους αγοραστές να πληρώσουν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, εξ ονόματος των ιδιοκτητών του OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, η OnePlus θα πληρώσει το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται, κάνοντας ουσιαστικά ένα εξαιρετικό δώρο στους 37 πρώτους πελάτες.

Αυτοί οι τυχεροί άνθρωποι θα ανταμειφθούν τεκμηριωμένα με τα απαραίτητα έγγραφα, δηλαδή θα τους δοθεί ένα πιστοποιητικό που θα λέει ότι το συγκεκριμένο αστέρι φέρει το όνομα του αγοραστή του OP5T Star Wars Limited Edition.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι το OnePlus 5T Star Wars Limited Edition διατίθεται αποκλειστικά στην Ινδία. Ωστόσο, είναι ήδη διαθέσιμο σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Δανία, η Φινλανδία και η Σουηδία.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166