Η Qualcomm επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την Broadcom καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες της εξαγοράς

Η Qualcomm επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την Broadcom καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες της εξαγοράς

Η Qualcomm επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την Broadcom καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες της εξαγοράς.

Η Qualcomm επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με εκπροσώπους της Broadcom νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς οι ενδεχόμενες οι συνομιλίες για εξαγορά βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε δήλωση του, ο κατασκευαστής τσιπ με έδρα το Σαν Ντιέγκο δήλωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις, με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας να είναι έτοιμο να συναντηθεί και να αποφασίσει για το αποτέλεσμα.

«Συναντηθήκαμε με αντιπροσώπους της Broadcom για δύο ώρες σήμερα και ακούσαμε προσεκτικά τι ήθελαν να μας πουν» δήλωσε η Qualcomm . «Το συμβούλιο της Qualcomm θα συναντηθεί άμεσα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες που προέκυψαν και να καθορίσει τα επόμενα βήματα της».

Τα νέα σηματοδοτούν την πρώτη φορά που εκπρόσωποι των δύο εταιρειών συναντήθηκαν αυτοπροσώπως για να συζητήσουν μια πιθανή συμφωνία., Επίσης πηγές που παρακολουθεί στενά το θέμα, ανέφεραν στο Reuters ότι το αποτέλεσμα ήταν κάπως αναμενόμενο.

Η Broadcom προσπαθεί επί σειρά πολλών μηνών να εξαγοράσει τον συνάδελφό της που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής τσιπ, με την Qualcomm να απορρίπτει την περασμένη εβδομάδα την προσφορ άπου δέχτηκε σε μετρητά και μετοχές ύψους 82 δισ . δολαρίων . Ωστόσο, φαίνεται πλέον ότι η τελευταία προσφορά της Broadcom, η οποία θεωρείται ότι είναι 121 δισεκατομμύρια δολάρια, μπορεί τελικά να έχει επηρεάσει θετικά το διοικητικό συμβούλιο της Qualcomm.

Οι μέτοχοι της Qualcomm πρόκειται να ψηφίσουν στις 6 Μαρτίου σχετικά με την πρόταση της Broadcom και κατά συνέπεια θα υπάρχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας