Η Qualcomm ενισχύει τις δυνατότητες του IoT με νέες υπηρεσίες

Η Qualcomm ενισχύει τις δυνατότητες του IoT με νέες υπηρεσίες

Η Qualcomm ενισχύει τις δυνατότητες του IoT με νέες υπηρεσίες.

Η εκτόξευση της ζήτησης των συσκευών IoT οι οποίες γνωρίζουν τεράστια αποδοχή από το ευρύ καταναλωτικό κοινό και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα θα είναι πλέον πιο εύχρηστες και χρήσιμες από ποτέ, χάρη σε μια νέα έκδοση λογισμικού από την Qualcomm.

Η Αμερικανική εταιρεία παραγωγής τσιπ ρίχνει συνεχώς το βάρος της στις αυξανόμενες δυνατότητες του IoT (Διαδίκτυο των Πραγμάτων) με το λανσάρισμα μιας νέας σουίτας υπηρεσιών λογισμικού που στοχεύει να βοηθήσει τους παρόχους IoT να ξεκινήσουν και να διαχειριστούν το rollouts μέσω πλατφόρμων cloud.

Στοχεύοντας σε επιχειρήσεις που σχεδιάζουν εφαρμογές IoT μεγάλης κλίμακας , η Qualcomm Wireless Edge Services θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν συνδεδεμένες συσκευές IoT και στη συνέχεια να τους επιτρέψουν τη συλλογή των δεδομένων από αυτές τις συσκευές για την επεξεργασία και την ανάλυση των πληροφοριών που προκύπτουν σε βάθος.

Η Qualcomm πιστεύει ότι αρκετοί διαφορετικοί κλάδοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την κυκλοφορία του νέου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων πόλεων και των προμηθευτών σε διάφορες βιομηχανίες που βασίζονται στο Cloud, καθώς οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι σε θέση να διαχειρίζονται μεγάλους αριθμούς συνδεδεμένων συσκευών 4G και 5G.

Το νέο λογισμικό θα μπορεί επίσης να βελτιώσει την ασφάλεια των συσκευών IoT μέσω της ενσωματωμένης προστασίας του υλικολογισμικού του (Hardware), βοηθώντας έτσι διευρυνθεί στο μέγιστο η διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων σε αυτό το επίπεδο.

Οι υπηρεσίες wireless edge services θα είναι αρχικά διαθέσιμες μέσω τριών ξεχωριστών προσφορών μόντεμ της Qualcomm – MDM9206, MDM9628 και QCA4020, προτού επεκταθούν σε επιλεγμένες κινητές πλατφόρμες Qualcomm Snapdragon.

«Με την εισαγωγή των υπηρεσιών wireless edge services της Qualcomm, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να μεγεθύνουμε το χαρτοφυλάκιο της Snapdragon ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την αναπτυσσόμενη βάση πελατών μας σε πολλές βιομηχανίες και να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες που συνδέονται με την αξιόπιστη ασύρματη πρόσβαση σε δισεκατομμύρια συσκευές», δήλωσε ο Willenegger, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, 4G / 5G της Qualcomm Wireless GmbH.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την αρχική ανταπόκριση που υπάρχει στο Cloud από τις εταιρείες και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους καθώς και με τους παραδοσιακούς πελάτες μας για να επιταχύνουμε τον μετασχηματισμό που υποστηρίζεται από προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας, ευφυΐας και της ασύρματης συνδεσιμότητας» πρόσθεσε ο Willenegger.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας