Η Salesforce προσθέτει chatbots και προβλέψεις στο Einstein

Η Salesforce προσθέτει chatbots και προβλέψεις στο Einstein

Η Salesforce προσθέτει chatbots και προβλέψεις στο Einstein.

Η Salesforce επικαιροποίησε την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης του Einstein που διαθέτει με μοντέλα πρόβλεψης και αυτοματοποιημένα chatbots που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους τελικούς χρήστες της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Dreamforce 2017 στο Σαν Φρανσίσκο αυτήν την εβδομάδα, η Salesforce ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά που δεν απαιτούν προγραμματισμό και μπορούν να ρυθμιστούν μόνο με λίγα κλικ.

Για να διευκολυνθεί η διαδικασία εγκατάστασης, η εταιρεία δημιούργησε επίσης ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται myEinstein, το οποίο θα αυτοματοποιήσει την κατασκευή, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη μοντέλων AI. Αυτά τα μοντέλα θα βασίζονται σε δομημένα και αδόμητα δεδομένα του χρήστη στη Salesforce και μόλις ρυθμιστούν τα chatbots θα μπορούν να προστεθούν εύκολα στις ροές εργασίας του Salesforce.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Marc Benioff, τόνισε γιατί η Salesforce είναι πρωτοπόρος στις εξελιγμένες τεχνολογίες, όπως το AI στην πλατφόρμα του, λέγοντας:

“Η Salesforce δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη για να για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να εξυπηρετήσουν με επιτυχία τους πελάτες τους, να αναπτύξουν μία λαμπρή επιχειρηματική σταδιοδρομία και να συμβάλουν στην κοινωνία με ουσιαστικούς τρόπους. Με την Salesforce Einstein, παρέχουμε το πιο έξυπνο CRM στον κόσμο. Το Einstein θεωρείται η πιο εξελιγμένη αυτόματη διαδικασία δεδομένων για κάθε πελάτη, καθιστώντας το εύκολο σε όλους να επωφεληθούν από τις καλύτερες δυνατότητες του AI στο πλαίσιο της επιχείρησής τους ».

Με τη χρήση του Einstein Prediction Builder, οι οργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν μοντέλα πρόβλεψης χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε προσαρμοσμένο πεδίο ή αντικείμενο από το λογισμικό της εταιρείας, όπως να προβλέπουν εάν ένας πελάτης θα μεταφέρει την επιχείρησή του σε άλλη εταιρεία.

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον Einstein Bots για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες chatbots με τη χρήση επεξεργασίας φυσικής γλώσσας που μπορεί να ασχοληθεί με μια σειρά από ζητήματα ρουτίνας υποστήριξης των πελατών για να απελευθερώσει το εργατικό δυναμικό από περιττή εργασία.

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερες επιχειρήσεις να επωφελούνται από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και να δημιουργήσουν τα δικά τους chatbots στο Salesforce, μόλις αυτά καταστούν γενικά διαθέσιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας