ΑρχικήSmartphonesΗ Samsung παρουσιάζει ενημερωμένα security patches για διόρθωση των ευπαθειών BlueBorne

Η Samsung παρουσιάζει ενημερωμένα security patches για διόρθωση των ευπαθειών BlueBorne

Η Samsung παρουσιάζει ενημερωμένα security patches για διόρθωση των ευπαθειών του BlueBorne.

Αναφέραμε πρόσφατα ότι οι ενημερώσεις λογισμικού που κυκλοφόρησαν αυτό το μήνα για πολλά smartphones της Samsung δεν είχαν την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android security patch 2017. Το Galaxy Note 8, το Duo Galaxy S6 , το Galaxy S5 και το Galaxy A5 (2016) έλαβαν ενημερώσεις αυτό το μήνα χωρίς την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου.

Χθες, το Galaxy S7 έλαβε μια νέα ενημέρωση λογισμικού και ανακαλύψαμε ότι περιέχει την αναγκαία διόρθωση για την πρόσφατα εμφανιζόμενη ευπάθεια του BlueBorne.

Η ευπάθεια του BlueBorne επιτρέπει στους απομακρυσμένους χάκερς να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο σε μια συσκευή με δυνατότητα Bluetooth, ακόμη και όταν δεν έχει αντιστοιχιστεί με τη συσκευή του χάκερ ή ακόμα κι αν δεν βρίσκετε σε κατάσταση εντοπισμού. Μπορεί να επηρεάσει τα smartphones, τα tablet, τους υπολογιστές και ακόμη και τις συσκευές IoT. Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που κυκλοφόρησε για το Galaxy S7 περιέχει μια λύση για αυτό το θέμα ευπάθειας. Η Samsung έχει συνδέσει αυτό το θέμα ευπάθειας με μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που είχε εγκατασταθεί στο Galaxy Note 8, το Galaxy S5 και το Galaxy A5 το 2016.

Για τα υπόλοιπα smartphone Android, η ευπάθεια BlueBorne διορθώθηκε με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2017. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνονται στις εκδόσεις υλικολογισμικού που περιλαμβάνουν το γράμμα «Ι» στην προτελευταία θέση (για παράδειγμα, G930FXXU1DQIC για τα Galaxy S7 και N950FXXU1AQI1 για το Galaxy Note 8)). Το Galaxy S8 και το Galaxy S8 + δεν έχει διατεθεί ακόμη η παρούσα επιδιόρθωση.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166