ΑρχικήΛογισμικάΗ Samsung ξεκινάει το Android 9.0 beta

Η Samsung ξεκινάει το Android 9.0 beta

Η Samsung ξεκινάει το Android 9.0 beta.

Η Samsung ανακοίνωσε την έναρξη της δοκιμής Samsung Experience 9.0 beta, μέρος του προγράμματος beta Galaxy, το οποίο προσφέρει στους επιλεγμένους πελάτες την ευκαιρία να βιώσουν νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες μέσω του οικοσυστήματος Galaxy.

Σήμερα γνωστή ως TouchWiz, η Samsung Experience βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android και επεκτάθηκε πέρα ​​από το περιβάλλον εργασίας χρήστη, παρέχοντας στους χρήστες του Galaxy συνεπή εμπειρία σε όλα τα κινητά λογισμικά, εφαρμογές και υπηρεσίες της Samsung.

Αυτή η αλλαγή αναγνωρίζει την αυξανόμενη σουίτα μοναδικών υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η Samsung για τις συσκευές Galaxy.

Μετά την έκδοση 8.5 της Samsung Experience, η οποία κυκλοφόρησε με το Galaxy Note8, η Samsung Experience 9.0 βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Oreo UI και UX και θα είναι διαθέσιμη στην επόμενη συσκευή Galaxy.

Ωστόσο η Samsung ξεκινάει το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμπειρίας Samsung Experience 9.0 για επιλεγμένους πελάτες.

Από τις 2 Νοεμβρίου 2017, τα Galaxy S8 και S8 + θα έχουν την ευκαιρία να προεπισκόπηση της επερχόμενης εμπειρίας της Samsung Experience 9.0 πριν από την επίσημη κυκλοφορία της, με επιπλέον διαθέσιμες εγγραφές για ένα μικρό αριθμό χρηστών.

Η περίοδος beta θα επιτρέψει στη Samsung να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες και σχόλια από τους πελάτες σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις τους σχετικά με την απόδοση και τη χρηστικότητα της Samsung Experience 9.0 beta κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για να αναπτύξει ένα πιο αξιόπιστο πακέτο λογισμικού υψηλής απόδοσης και να προσφέρει στους χρήστες του Galaxy βελτιωμένη βελτιστοποιημένη εμπειρία.

Για να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, οι χρήστες πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό Samsung και να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα beta Galaxy μπορεί να παρέχεται μέσω της εφαρμογής Samsung Members ή της εφαρμογής Samsung +.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166