Η Sony πώλησε 5,9 εκατομμύρια PS4 κατά την εορταστική περίοδο

Η Sony πώλησε 5,9 εκατομμύρια PS4 κατά την εορταστική περίοδο

Η Sony πώλησε 5,9 εκατομμύρια PS4 κατά την εορταστική περίοδο.

Η Sony δήλωσε ότι πώλησε 5,9 εκατομμύρια PlayStation 4 κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δηλαδή Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά, φτάνοντας τις συνολικές πωλήσεις που αφορούν την κονσόλα στα 73,6 εκατομμύρια μονάδες από το 2013.

Αυτό το σπουδαίο επίτευγμα καθιστά τη Sony ως το νούμερο ένα ηγέτη στις πωλήσεις κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών, όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Sony ανέφερε ότι οι αριθμοί πωλήσεων είναι εκτιμήσεις που βασίζονται στα δικά της αρχεία και δεν προέρχονται από κάποια ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία που επιμελείται του θέματος.

Ο CEO της Sony, ο Kaz Hirai ανακοίνωσε τον αριθμό πωλήσεων στο Consumer Entertainment Show 2018 στο Λας Βέγκας που διεξάγεται αυτή τη βδομάδα. Είπε επίσης ότι οι καταναλωτές αγόρασαν 55,9 εκατομμύρια τίτλους παιχνιδιών για το PS4 κατά τη διάρκεια και πάλι της εορταστικής περιόδου από καταστήματα λιανικής πώλησης και μέσω ηλεκτρονική αγοράς.

Μέχρι σήμερα, η Sony δήλωσε ότι πώλησε περισσότερα 645 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών για το PS4 από την στιγμή που έκανε διαθέσιμη την κονσόλα στο ευρύ κοινό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment John Kodera επισήμανε το γεγονός ότι η εταιρεία διαθέτει πλέον 31,5 εκατομμύρια συνδρομητές για το PlayStation Plus.

Βέβαια, όπως προαναφέρθηκε παραπάνω αυτοί είναι οι ισχυρισμοί της εταιρείας, και οι αριθμοί δεν πιστοποιούνται από κάποιον επίσημο οργανισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας