ΑρχικήSmartphonesΗ Xiaomi προσφέρει πλέον σταθερή έκδοση του Android 8.0 Oreo για το...

Η Xiaomi προσφέρει πλέον σταθερή έκδοση του Android 8.0 Oreo για το Mi A1

Η Xiaomi προσφέρει πλέον σταθερή έκδοση του Android 8.0 Oreo για το Mi A1.

Το Xiaomi Mi A1, το πρώτο Android One smartphone από την Κινεζική εταιρεία, πλέον μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση του Android 8.0 Oreo.

Το Xiaomi Mi A1 ξεκίνησε να λειτουργεί με βάση το Android One στην Ινδία και για να επιτευχθεί αυτό το εγχείρημα έπρεπε να συνεργαστεί στενά με την Google, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έπειτα το smartphone μετέβη στο Android 7.1 Nougat, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε πως θα κυκλοφορήσει ενημέρωση για εγκατάσταση του Android Oreo μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, και πλέον αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα.

Η ενημέρωση διατίθεται με τη μορφή over-the-air (OTA) και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες με σταδιακό τρόπο. Η ενημερωμένη έκδοση θα εμφανιστεί στον εκάστοτε χρήστη με ειδοποίηση αμέσως μόλις καταστεί διαθέσιμη. Ωστόσο οι ανυπόμονοι χρήστες που δεν μπορούν να περιμένουν Mi A1 θα μπορούν να ελέγξουν με μη αυτόματο τρόπο αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωσημ μεταβαίνοντας από το μενού στις Ρυθμίσεις> Πληροφορίες για το τηλέφωνο> Ενημερώσεις συστήματος> Έλεγχος για ενημέρωση.

Εκτός από την αναβάθμιση στο Android 8.0 Oreo ως βασική έκδοση, η ενημέρωση φέρνει επίσης την τελευταία ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Δεκεμβρίου. Η ενημέρωση Oreo φέρνει νέες λειτουργίες PIP mode όπου οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές στο Netflix, ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν άλλη εφαρμογή.

Η ενημέρωση Oreo φέρνει επίσης βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με βελτιωμένη λειτουργία Doze on Go, η οποία προσφέρει καλύτερο περιορισμό των εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει προσαρμοσμένα εικονίδια, επανασχεδιασμένη εφαρμογή ρυθμίσεων και API αυτόματης συμπλήρωσης. Η Xiaomi προηγουμένως είχε επιβεβαιώσει ότι η ενημέρωση Android Oreo θα επιτρέψει τη γρήγορη φόρτιση του Mi A1.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166