ΑρχικήSmartphonesHuawei Mate 10: μία πρώτη ματιά στα χαρακτηριστικά του.

Huawei Mate 10: μία πρώτη ματιά στα χαρακτηριστικά του.

Huawei Mate 10: μία πρώτη ματιά στα χαρακτηριστικά του.

Η Huawei εργάζεται σκληρά για να φέρει στην αγορά τον νέο διάδοχο του Mate 9, ο οποίος θα ονομάζεται Mate 10. Η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις στον Τύπο για την έναρξη του τηλεφώνου που προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 16 Οκτωβρίου σε εκδήλωση στη Γερμανία. Η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει πολλά για το τηλέφωνο, απλά η εταιρεία καλεί τον κόσμο να περιμένει, γιατί αξίζει τον κόπο.

Ενώ ο κατασκευαστής κινεζικών συσκευών smartphone παραμένει σιωπηλός αναφορικά με το Mate 10 αλλά υπάρχουν αρκετές εικασίες και φήμες για την εμφάνιση του τηλεφώνου.

Λίγες αναφορές δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να συνοδεύεται από μια bezel-less οθόνη, ενώ τίθενται σοβαροί ισχυρισμοί ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έρθει με ανάλυση 2K, αλλά προς το παρόν ας είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί, μέχρις ότου πιστοποιηθούν προδιαγραφές από επίσημα χείλη.

Ενδεχομένως πραγματικές εικόνες του τηλεφώνου έχουν εντοπιστεί αυτή τη φορά στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo, δίνοντάς μία γεύση στο κοινό πως θα μπορούσε να μοιάζει η συσκευή.

Οι εικόνες των διαρροών αποκαλύπτουν την εμπρός και πίσω πλευρά του τηλεφώνου. Επίσης την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, μάρκας Leica. Υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος ακριβώς κάτω από τη μονάδα κάμερας, μολονότι φήμες στο παρελθόν ήθελαν να είναι τοποθετημένοκάτω από την οθόνη του τηλεφώνου και Μια οθόνη 6,1 ιντσών με ανάλυση Quad HD .

Ο CEO της Huawei Richard Yu, τον περασμένο μήνα, έλεγε ότι το Mate 10 είναι πιθανό να έρθει με μια οθόνη bezel-less display. Αξίζει να ξεκαθαρίσουμε πως η ιστορία των διαρροών σχετικά με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένο smartphone εξυπηρετούν καθαρά τους σκοπούς προώθησης και marketing της εταιρείας, για να συζητιέται όλη την ώρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιπλέον, το επερχόμενο Mate 10 πιστεύεται ότι θα έρθει με χαρακτηριστικά όπως ο ανιχνευτής ίριδας και η ανάλυση 2K. Το ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης εστιάζεται στο σημείο ορισμένων εξειδικευμένων λειτουργιών, όπως αναγνώριση προσώπους, AR συμβατότητας, τρισδιάστατης ανίχνευσης και ιριδικός σαρωτής.

Πάντως το σπουδαιότερο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η τιμή, και προφανώς δεν θα είναι προσιτή για την πλειοψηφία της μάζας. Οπότε όσοι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, θα χαρούν πρώτοι το Huawei Mate 10 και οι υπόλοιποι θα αναμένουν έως ότου πέσει το κόστος αισθητά χαμηλά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166