ΑρχικήSmartphonesOnePlus 3, 3T θα λάβουν ενημέρωση του Oxygen OS 4.1.7 με διορθώσεις...

OnePlus 3, 3T θα λάβουν ενημέρωση του Oxygen OS 4.1.7 με διορθώσεις σφαλμάτων

OnePlus 3, 3T θα λάβουν ενημέρωση του Oxygen OS 4.1.7 με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτίωση της μπαταρίας και άλλες εξίσου σημαντικές που θα τις διαβάσετε παρακάτω.

Το OnePlus ξεκίνησε την αναβάθμιση της ενημερωμένης έκδοσης Oxygen OS 4.1.7 για τα OnePlus 3 και 3T. Η ενημέρωση φέρνει μαζί της τις βελτιώσεις καθυστέρησης αφής, τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας και του Bluetooth και την έκδοση ασφαλείας του Αυγούστου για το Android. Καταργεί επίσης την εφαρμογή hangouts, αν οι χρήστες δεν την έχουν ενημερώσει ποτέ από το Play Store.

Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει με μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων, όπως την επίλυση σφάλματος του καναλιού του ήχου και την προσαρμογή εφαρμογών που διατίθενται από τρίτους οι οποίες δεν υποστηρίζονται από το play store. Ο συνιδρυτής του OnePlus Carl Pei επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η ενημέρωση του Oxygen OS 4.1.7 για το OnePlus 3, 3T φέρνει πράγματι μαζί του αισθητές βελτιώσεις λανθάνουσας αφής.

Το Oxygen OS 4.1.7 θα κυκλοφορήσει ως ενημερωμένη έκδοση OTA σε ένα περιορισμένο σύνολο χρηστών σήμερα, με ένα ευρύ πρόγραμμα ανάπτυξης που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Επομένως, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης OTA στο smartphone σας. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ενημέρωση ανατρέχοντας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

Το OnePlus επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Android 8.0 Oreo θα είναι η τελευταία σημαντική αναπροσαρμογή OS για OnePlus 3 και OnePlus 3T. Ακόμη και με την ενημέρωση Android O, το OnePlus 3T θα λάβουν μόλις ένα χρόνο υποστήριξη, κάτι που ίσως να απογοητεύσει αρκετό κόσμο.

Το πρόγραμμα open beta για τα δύο smartphones θα τερματιστούν αμφότερα μόλις πραγματοποιηθεί η ενημέρωση στο Android 8.

Το OnePlus επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία θα προωθήσει το Oxygen OS 4.5 στο OnePlus 3 / 3T ένα μήνα ή δύο μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας τον Αύγουστο.

Επομένως, αναμένουμε ότι η ενημερωμένη έκδοση 4.5 θα προσγειωθεί κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Το OnePlus κυκλοφόρησε αργά το OnePlus 5 που συνοδεύεται από επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6 / 8GB, οθόνη FullHD 5,5 ιντσών, εσωτερική αποθήκευση 64 / 128GB και οπτική ρύθμιση διπλής κάμερας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166