Η Adobe ανακοίνωσε την εξαγορά του Magento Commerce

Η Adobe ανακοίνωσε την εξαγορά του Magento Commerce

Η Adobe ανακοίνωσε την εξαγορά του Magento Commerce.

Η Adobe ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει την πλατφόρμα υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου Magento Commerce, και εάν τελικά κλείσει η παρούσα συμφωνία θα επρόκειτο για τη μεγαλύτερη εξαγορά της τελευταίας δεκαετίας για την εταιρεία.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα καταβάλει στην εταιρεία 1,68 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, επίσης αποκάλυψε ότι θα αγοράσει μέχρι και 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές έως το 2021.

Η απόκτηση της Magento Commerce από την Adobe θα βοηθήσει στην ενίσχυση της επιχείρησης Cloud Experience, η οποία παρέχει αναλυτικές υπηρεσίες, διαφημίσεις, μάρκετινγκ και άλλες υπηρεσίες. Η πλατφόρμα Magento διαθέτει μια κοινότητα με περισσότερους από 300.000 προγραμματιστές και το εταιρικό της οικοσύστημα παρέχει χιλιάδες στους χρήστες προκατασκευασμένες επεκτάσεις, όπως πληρωμή μέσω διαφόρων μεθόδων, αποστολη προϊόντων, υπολογισμό φόρου, ακόμη και εφοδιαστική αλυσίδα ανάλογα τη χώρα.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ψηφιακής Εμπειρίας στην Adobe, ο Brad Rencher εξήγησε σε δήλωση του πως η εταιρεία θα μπορεί πλέον να προσφέρει καταπληκτικές εμπειρίες προς όφελος του χρήστη σε πραγματικό χρόνο, λέγοντας:

«Η Adobe είναι η μόνη εταιρεία με ηγετική θέση στη δημιουργία περιεχομένου, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, την ανάλυση και το εμπόριο – έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτή σε όλο το εύρος των αγορών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Magento, ο Mark Lavelle, θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Magento στο πλαίσιο της επιχείρησης Digital Experience της Adobe.

Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει κατά τη διάρκεια του τρίτου οικονομικού τριμήνου αυτού του έτους της Adobe μετά τη λήψη, μέχρι τότε κάθε εταιρεία θα λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, παίρνοντας τις αποφάσεις που αυτή κρίνει αναγκαίες για το μέλλον της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας