Η Adobe απόκτησε την Uru, μια εταιρεία AI που ενσωματώνει διαφημίσεις σε βίντεο

Η Adobe απόκτησε την Uru, μια εταιρεία AI που ενσωματώνει διαφημίσεις σε βίντεο

Η Adobe απόκτησε την Uru, μια εταιρεία AI που ενσωματώνει διαφημίσεις σε βίντεο.

Η Adobe προέβη σε εξαγορά της Uru, μια νεοσύστατη επιχείρηση που βοηθά τους τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ και του διαφημιστικού δικτύου να κατανοήσουν πώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τη διαφήμιση μέσα στα βίντεο, σύμφωνα με μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα της εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Η Uru κατάφερε για ένα περίεργο λόγο να μείνει απαρατήρητη, και οι δραστηριότητές της δεν γνωστοποιήθηκαν στο ευρύ κοινό, προφανώς λόγω έλλειψης διαφήμισης των υπηρεσιών της. Ωστόσο η Adobe αναγνώρισε την αξία της Uru και δεν άφησε να μείνει ανεκμετάλλευτη τέτοια μεγάλη ευκαιρία, και κατά συνέπεια ολοκλήρωσε την απόκτηση της.

Ας δούμε εν ολίγοις τι κάνει η Uru: Tο λογισμικό της υποτίθεται ότι κατανοεί το περιεχόμενο ενός βίντεο και, στη συνέχεια, εισάγει δυναμικά λογότυπα και άλλες διαφημίσεις που ταιριάζουν με το περιεχόμενο του βίντεο και πρακτικά υπάρχει μία απόλυτη αρμονία στα μάτια των τηλεθεατών παρακολουθούν το περιεχόμενο.

Ένα από τα demos της εταιρείας που δημιουργήθηκε προς τα τέλη του 2016 δείχνει ότι όντως η εταιρεία έχει κάνει καλή δουλειά, και προφανώς για αυτό το λόγο η Adobe προέβη στην εξαγορά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδα της Uru που ανήκει πλέον στο δυναμικό της adobe θα ασχοληθεί με το Adobe Sensei, και θα βοηθήσει στις εργασίες τεχνητής νοημοσύνης AI σε ολόκληρη τη σουίτα προϊόντων της.

Ο Απρίλιος ήταν ένας αρκετά δραστήριος μήνας από την άποψη εξαγορών άλλων εταιρειών για την Adobe. Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αγόρασε το Sayspring , η οποία βοηθά τους πελάτες της να δημιουργούν πρωτότυπες φωνητικές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δεξιότητες στην Alexa ή το Google Assistant.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας