Η Amazon κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για drones delivery που αναγνωρίζουν πρόσωπα και χειρονομίες

Η Amazon κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για drones delivery που αναγνωρίζουν πρόσωπα και χειρονομίες

Η Amazon κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για drones delivery που αναγνωρίζουν πρόσωπα και χειρονομίες.

Επειδή όπως πάντα η Amazon θέλει να πρωτοπορεί στον τομέα της τεχνολογίας, δημιούργησε μία πατέντα για να μοιράζει τα προϊόντα της προς τους πελάτες μέσω ενός drones delivery που έχει τη δυνατότητα να κατανοεί τις κινήσεις τα πρόσωπα και τις χειρονομίες.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδεικνύει ότι το drones delivery είναι εξοπλισμένο με υπέρυθρες κάμερες, αισθητήρες βάθους, σαρωτές κίνησης, μικρόφωνα εισόδου και εξόδου και ηχητικά φίλτρα.

Με αυτούς τους αισθητήρες, το drone θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει χειρονομίες και να προσαρμόσει την τροχιά του ή την ταχύτητα με βάση τις οδηγίες σας.

Και για να βεβαιωθείτε ότι κάποιο τυχαίο άτομο που βρισκεται παραδίπλα σας δεν θα διαταράσσει την παράδοση του προϊόντος προς εσάς, το σύστημα θα έχει την ικανότητα να επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά αυτό θα συμβεί χρησιμοποιώντας τις κάμερες για να συγκρίνει την εμφάνισή σας με εκείνη του λογαριασμού σας που έχετε στην ιστοσελίδα του Amazon ή με την επιβεβαίωση από κάποια συσκευή του χρήστη, ο οποίος θα εισάγει το κωδικό πρόσβασης.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει επίσης ότι η βάση δεδομένων για την αναγνώριση των χειρονομιών θα μπορούσε να αποθηκεύσει νέες, μοναδικές χειρονομίες που θα βλέπει από τους χρήστες έτσι ώστε να τις θυμάται και να ανταποκρίνεται καλύτερα στις μελλοντικές παραδόσεις των προϊόντων προς τους πελάτες.

Βέβαια η εταιρεία προφανώς ακόμη δοκιμάζει το καινούργιο σύστημα drones delivery, και πιθανόν θα χρειαστεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου το βάλει σε κανονική λειτουργία για την παράδοση των δεμάτων προς τους καταναλωτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας