ΑρχικήΨυχαγωγίαΜουσικήΗ Amazon μετέτρεψε το Audible σε εφαρμογή podcast, αλλά ακόμη υστερεί στον...

Η Amazon μετέτρεψε το Audible σε εφαρμογή podcast, αλλά ακόμη υστερεί στον ανταγωνισμό

Το Audible μετατράπηκε σε μια εφαρμογή podcast. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κατάλογός της περιέχει πλέον 100.000 δωρεάν podcast τα οποία είναι διαθέσιμα προς τον οποιονδήποτε επιθυμεί να προβεί σε ακρόαση αυτών των ηχητικών αρχείων, και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν γνωστές εκπομπές, όπως το Pod Save America, This American Life και Conan O’Brien Needs a Friend.

Οι ακροατές δεν θα χρειαστούν συνδρομή για πρόσβαση σε αυτές τις εκπομπές. Πλέον η καινούργια πλατφόρμα της Audible ανταγωνίζεται το Spotify και το Apple Podcasts, τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, καθώς και άλλους, μικρότερους ανταγωνιστές.

Το Audible, το οποίο ανήκει στην Amazon, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής με το όνομα Audible Plus τον Αύγουστο, το οποίο δίνει στους ακροατές πρόσβαση στο αρχικό περιεχόμενο της Audible με φθηνότερο μηνιαίο κόστος. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν απαιτείται να πληρώσετε για τη λήψη των ηχητικών βιβλίων που δεν είναι δωρεάν στον κατάλογο της Audible. Με αυτές τις πρόσθετες, δωρεάν διαθέσιμες εκπομπές, το Audible αυξάνει τις προσφορές podcast και καθιστά την εφαρμογή της ένα μέρος όπου οι ακροατές του μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες τους, ώστε να ακούσουν τις αγαπημένους τους δημιουργούς.

Όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το Audible έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει την δυναμική που έχουν το Spotify και το Apple Podcasts. Η Spotify λέει ότι διαθέτει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο podcast για τους ακροατές και η Apple λέει ότι έχει 1,5 εκατομμύριο. Αν και τα πρωτότυπα κομμάτια περιεχομένου της Audible αριθμούν περίπου τις 11.000, κάτι που σημαίνει πως εξακολουθεί να είναι σημαντικά πίσω στην ποσότητα ηχητικού περιεχομένου που προσφέρει στο ευρύ κοινό, ωστόσο, είναι αναμφίβολο γεγονός πως η εταιρεία θα συνεχίσει να να εμπλουτίζει την πλατφόρμα της διαρκώς με καινούργιο υλικό με απώτερο σκοπό να παραμείνουν ικανοποιημένοι οι χρήστες που την εμπιστεύονται, αφού οποιαδήποτε κωλυσιεργία ενδεχομένως να την κοστίσει ακριβά, χάνοντας συνδρομητές που ενδεχομένως να μεταβούν στις ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166