Η Apple δημιούργησε τη δική της πιστωτική κάρτα, την Apple Card

Η Apple δημιούργησε τη δική της πιστωτική κάρτα, την Apple Card

Η Apple με την βοήθεια της τράπεζας Goldman Sachs δημιούργησε τη δική της πιστωτική κάρτα που φέρει την ονομασία Apple Card, ούτως ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες της, ένα εγχείρημα πραγματικά τολμηρό, αν αναλογιστεί κανείς πως οι ανταγωνίστριες εταιρείες δεν συνηθίζουν να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εκτός από την προσφορά μεγάλων ανταμοιβών για τους χρήστες, η νέα λύση πληρωμών υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία στον τομέα της πιστωτικής κάρτας προσφέροντας μία ασφαλέστερη διαδικασία πληρωμών εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα θα λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής που ουσιαστικά θα είναι σαν ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που θα παρέχει στους πελάτες μια πιο διαφανή οργανωμένη λίστα συναλλαγών, που θα είναι εύκολη στην ανάγνωση ακόμη και για τον πιο αδαή χρήστη, καθώς και έναν πιο ευέλικτο τρόπο πληρωμών.

Όπως αναμενόταν , η Apple Card έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει τις υπάρχουσες επιλογές πληρωμής με το εμπορικό σήμα της Apple, καθώς και να διαχειρίζεται κι άλλες πιστωτικές κάρτες που μπορεί να έχει ο εκάστοτε πελάτη στην κατοχή του.

Αν καιστην πραγματικότητα, ο τελικός στόχος αυτής της πιστωτικής κάρτας είναι να αυξήσει τα έσοδα της Apple, αφού όσα πιο πολλά χρήματα δαπανούν οι πελάτες μέσω αυτής της κάρτας, τόσο πιο πολλά χρήματα θα κερδίζει η εταιρεία. Εντούτοις η αλήθεια είναι πως η Apple Card θα συνοδεύεται από πολλά κίνητρα και επιβραβεύσεις για τους νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Κάθε φορά που θα ξοδεύετε με την Apple Card, θα σας επιστρέφεται πίσω το 2% – ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία το ονομάζει Daily Cash.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρείας, η Apple card δεν θα συνοδεύεται από τις συνήθεις χρεώσεις που έχουν οι άλλες πιστωτικές κάρτες, όπως για παράδειγμα, κρυφά τέλη, συνδρομές μελών ή τέλη για διεθνείς συναλλαγές, και μάλιστα η Apple δεσμεύεται πως θα υπάρχουν χαμηλότερα επιτόκια σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές κάρτες.

Η Apple Card θα είναι συμβατή με όλα τα καταστήματα (ηλεκτρονικά και φυσικά) που συμμετέχουν στο παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της MasterCard, και οι τραπεζικές διεργασίες θα διεξάγονται με την σφραγίδα και το κύρος της Goldman Sachs.

Ενώ η κάρτα θα είναι ψηφιακή και θα συνδέεται με το iPhone του χρήστη, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα έκδοσης φυσικής κάρτας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα φυσικά καταστήματα. Ωστόσο οι αγορές που θα γίνονται με τη φυσική κάρτα, θα λαμβάνουν επιστροφή μόνο το 1% των αγορών που θα κάνει ο πελάτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας