Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12, το MacOS Mojave, το tvOS 12 και το watchOS 5 σε beta

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12, το MacOS Mojave, το tvOS 12 και το watchOS 5 σε beta

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12, το MacOS Mojave, το tvOS 12 και το watchOS 5 σε beta.

Κατά την παγκόσμια εκδήλωση προγραμματιστών που διοργανώνει η Apple, που ονομάζεται WWDC 2018, κυκλοφόρησε τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις για το iOS 12, το MacOS Mojave, το tvOS 12 και το watchOS 5. Και τα τέσσερα beta είναι διαθέσιμα δωρεάν προς τους προγραμματιστές που θα εγγραφούν στη λίστα. Επίσης θα τους διατεθεί και το Xcode 10, ένα λογισμικό για development framework.

Το iOS 12 φέρει πολλές υποσχόμενες βελτιώσεις στην απόδοση για τα μοντέλα iPhones και iPads, καθώς και νέα χαρακτηριστικά για την ανταλλαγή μηνυμάτων, όπως το Group Facetime, το Memojis και το Animojis. Επιπλέον πρόσθεσε υποστήριξη για το ARKit 2.0, για τα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας πολλαπλών παικτών και αρκετές νέες φωνητικές λειτουργίες στο Siri.

Το MacOS Mojave – γνωστό και ως macOS 10.14 – είναι το sequel του High Sierra, ενισχύοντας έτσι το Finder, επιπρόσθετα έχει σαφή ποιοτικότερη λειτουργία στο σκοτάδι, βαθύτερη επεξεργασία φωτογραφιών και πιο δυναμικές προβολές των φωτογραφιών και μια νέα λειτουργία για άμεση εισαγωγή εικόνων στο iPhone.

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης και τη δοκιμαστική έκδοση του tvOS 12 για το Apple TV που είναι 4ης γενιάς και το Apple TV 4K, κυρίως με την υποστήριξη Dolby Atmos.

αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι δοκιμαστικές εκδόσεις διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους προγραμματιστές από την ιστοσελίδα της Apple και δεν προσφέρονται ακόμη στο ευρύ κοινό.

Βέβαια η εταιρεία απέφυγε τεχνηέντως να αναφέρει τις τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις κανονικές εκδόσεις στα παραπάνω λειτουργικά συστήματα, προφανώς γιατί ακόμη δεν έχουν τελειοποιηθεί και χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση αυτών των συστημάτων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να συμβεί εντός του 2018 (εκτός απροόπτου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας