Το Hangouts Meet της Google θα συνεργαστεί με το Skype και άλλα συστήματα τηλεδιάσκεψης τρίτων μερών.

Το Hangouts Meet της Google θα συνεργαστεί με το Skype και άλλα συστήματα τηλεδιάσκεψης τρίτων μερών.
Hangouts Meet: Hardware kit

Το Hangouts Meet της Google θα συνεργαστεί με το Skype και άλλα συστήματα τηλεδιάσκεψης τρίτων μερών.

Η Google έχει αποκαλύψει ότι το λογισμικό τηλεδιάσκεψης του Hangouts Meet θα λειτουργήσει σύντομα σε συνδυασμό με λογισμικά τηλεδιάσκεψης τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των Skype for Business, Cisco και Polycom.

Αυτό το τολμηρό βήμα από πλευράς της Google ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά, όταν αποκάλυψε την διαίρεση της πλατφόρμας Hangouts σε δύο βασικές υπηρεσίες: Τη συνομιλία Hangouts, μια πλατφόρμα τύπου Slack για ομάδες, και το Hangouts Meet , το οποίο αφορά την τηλεδιάσκεψη.

Οι τελευταίες ενσωματώσεις τρίτων θα ενεργοποιηθούν μέσω μιας συνεργασίας με την Pexip, μια πλατφόρμα που ουσιαστικά δημιουργεί γέφυρες μεταξύ διαφορετικών ασύμβατων τεχνολογιών βίντεο και ήχου. Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα μπορέσει να συμμετάσχει σε μια κλήση βίντεο που λαμβάνει χώρα στο Hangouts Meet απευθείας από την εφαρμογή Skype for Business.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μιας ψηφιακής συνάντησης όταν προκύπτουν συνεχώς δυσκολίες σύνδεσης των μελών που θέλουν να συμμετάσχουν στη συζήτηση – αυτό το πρόβλημα μπορεί να διακόψει τις ροές εργασίας και να επιβραδύνει την παραγωγικότητα», σημείωσε ο Rany Ng, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του G Suite, σε μία ανάρτηση στο ιστολόγιό της εταιρείας. «Θέλουμε να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν λύσεις ψηφιακής συνάντησης, όπως το Hangouts Meet, χωρίς να ανησυχούν για τη συμβατότητα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό και τα λογισμικά τρίτου μέρους».

Αυτές οι ενοποιήσεις θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Rany Ng.

Σε σχετικές ειδήσεις, η Google επίσης έχει αποκαλύψει ότι το Ημερολόγιο Google θα υποστηρίξει σύντομα εγγενή εργαλεία βιντεοδιάσκεψης από τρίτους, πράγμα που σημαίνει ότι όταν προγραμματίζετε κάποια συνάντηση για μια ομάδα σας στο Ημερολόγιο Google, θα μπορείτε να το πράξετε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι πάροχοι τεχνολογίας Conferencing όπως η Cisco Webex αναμένεται να αναπτύξουν ένα πρόσθετο που θα λειτουργεί με το Ημερολόγιο Google, επιτρέποντας στους πελάτες τους να συμμετέχουν σε μια κλήση απευθείας από ένα συμβάν που δημιουργήθηκε στο Ημερολόγιο Google.

Άλλες εταιρείες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη διαδικασία δημιουργίας πρόσθετων για το Ημερολόγιο Google περιλαμβάνουν τη GoToMeeting, Arkadin, Dialpad, LogMeIn, RingCentral, Vidyo και Vonage και θα κτα υκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες, σύμφωνα με τον Rany Ng.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας