ΑρχικήΕιδήσειςΗ Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε νέα MacBooks και πέντε νέα iPads...

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε νέα MacBooks και πέντε νέα iPads το 2018

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε νέα MacBooks και πέντε νέα iPads το 2018.

Η Apple είναι έτοιμη να προβεί σε ένα μεγάλο βήμα για να ικανοποιήσει τους αγαπητούς καταναλωτές σκοπεύοντας να κυκλοφορήσει στο εμπόριο τα νέα Mac, MacBooks και iPads μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Οι νέες συσκευές είναι η απάντηση της εταιρείας στους επικριτές της που την κατηγορούν ότι η σειρά υπολογιστών που λανσάρισε μέχρι τώρα στο εμπόριο δεν είναι αντάξια των προσδοκιών τους και προσφέρει χαμηλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες προήλθαν από την Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας (Eurasian Economic Commission), η οποία απαιτεί εκ των προτέρων από τους κατασκευαστές την εγγραφή των επερχόμενων συσκευών στο καταστατικό της που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στη συγκεκριμένη αγορά και τα κράτη μέλη, έστω και με την κωδική ονομασία. Οι αναφορές δεχνουν ότι η Apple σχεδιάζει να προτείνει να ξεκινήσει πέντε φορητούς υπολογιστές MacBook και πέντε νέα iPads.

Τρεις από τους φορητούς υπολογιστές πιστεύεται ότι είναι οι 13 ιντσών και 15 ιντσών MacBook Pros – και ορισμένα εξ αυτών θα συνοδεύονται από την καινοτομία του Apple Touch Bar. Τα άλλα δύο πιστεύεται ότι είναι ένα ανανεωμένο MacBook 12 ιντσών, το οποίο θα αντικαταστήσει το γερασμένο MacBook Air.

Οι πέντε συσκευές iOS έχουν ταυτοποιηθεί ως tablet PC, αντί για iPhones, αν και η Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή έλαβε αρχεία για έντεκα iPhone μοντέλα τον Απρίλιο, ωστόσο τελικά πάρθηκε πίσω η απόφαση.

Το MacRumors αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει μια σειρά νέων μοντέλων iPad Pro με λεπτότερες άκρες, αναβαθμισμένη CPU, προσαρμοσμένη GPU και μια φωτογραφική μηχανή ικανή να υποστηρίξει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Face ID της Apple.

Η κατάθεση των στοιχείων από την Apple στην Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή εντοπίστηκαν από τη γαλλική ιστοσελίδα Consomac.fr.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκαν στο Geekbench τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων συσκευών, υποδηλώνοντας ότι η Apple σχεδίαζε να ξεκινήσει νέα MacBooks βασισμένα σε επεξεργαστές Intel Core i5 και Core i7 CPUs.

Η Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας είναι μια εμπορικός ένωση με επικεφαλής τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Αρμενίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Κιργιζίας. Η συγκεκριμένη ένωση άρχισε να λειτουργεί μόλις πριν από περίπου πέντε χρόνια με σκοπό την οικοδόμηση μιας τελωνειακής ένωσης μεταξύ των κρατών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166