Η Apple σταματά επίσημα το τμήμα παραγωγής δρομολογητών

Η Apple σταματά επίσημα το τμήμα παραγωγής δρομολογητών

Η Apple σταματά επίσημα το τμήμα παραγωγής δρομολογητών.

Η Apple διακόπτει τη λειτουργία κατασκευής των δρομολογητών σε μια προσπάθεια να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, αφού δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείται με μη κερδοφόρα αντικείμενα που δεν οδηγούν πουθενά σε οικονομικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει ότι σταματά την παραγωγή των μοντέλων AirPort, AirPort Extreme και Time Capsule.

Ωστόσο η Apple θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτές τις συσκευές για όλους εκείνους που έχουν ήδη αγοράσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα, αλλά μην περιμένετε νέες επαναλήψεις ,τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, επίσης η Apple πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξει υπάρξουν και νέες εκδόσεις υλικολογισμικού.

Η εταιρεία άφησε κάποιες αχνές πιθανότητες να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον. Σε ένα σχόλιο της, η εταιρεία είπε ότι αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να επιστρέψουν μετά από κάποια χρόνια, αν βρει ότι είναι προσοδοφόρο το έδαφος για αυτήν. Ωστόσο, δεν ήθελε να πει γιατί αποφάσισε να διακόψει το προϊόν. Από την άλλη πλευρά, τα μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι πρόκειται για μια λογική κίνηση.

Κάποιοι αναλυτές επισημαίνουν πως ο θάνατος των δρομολογητών της Apple σχεδιαζόταν εδώ και πολύ καιρό, αφού τα αντίπαλα στρατόπεδα που κατασκευάζουν το Eero, το Google WiFi και το Linksys Velop έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των δρομολογητών και κατά συνέπεια δεν υπάρχει η επιθυμητή κερδοφορία για την Apple.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας