Η Apple σχεδιάζει ένα γιγαντιαίο iPhone με οθόνη 2688 × 1242 και δύο κάρτες SIM

Η Apple σχεδιάζει ένα γιγαντιαίο iPhone με οθόνη 2688 × 1242 και δύο κάρτες SIM

Η Apple σχεδιάζει ένα γιγαντιαίο iPhone με οθόνη 2688 × 1242 και δύο κάρτες SIM, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ευρέως επεκτατικό σχέδιο της Apple για τη δημιουργία μεγαλύτερων, ταχύτερων και φθηνότερων εκδόσεων του iPhone X κατέστη σαφέστερο σήμερα χάρη σε μια έκθεση του Bloomberg . Αν και η έκθεση επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό που ονομάζεται ένα “γιγάντιο iPhone υψηλής τεχνολογίας”, περιλαμβάνει επίσης μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες εξελιγμένες ικανότητες της Apple στο iPhone X και το iPhone 8.

Η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι το νέο πανίσχυρο smartphone θα φέρει την κωδική ονομασία D33, και αυτή η τεράστια συσκευή θα έχει μέγεθος οθόνης περίπου 6,5 ιντσών και ανάλυση 2688 × 1242, και έχοντας μάλιστα υποδοχή για διπλή κάρτα SIM.

Όπως και οι εκδόσεις Plus των iPhone 6, 7 και 8, αυτό το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από τη λειτουργία split-screen για συγκεκριμένες εφαρμογές, υπογραμμίζει η έκθεση. Το χαρακτηριστικό για διπλή κάρτα SIM θα επέτρεπε στο iPhone να χρησιμοποιείται ευκολότερα από τους τουρίστες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αφού θα μπορέσουν να προμηθευτούν και να χρησιμοποιήσουν κάρτα SIM από τη χώρα που βρίσκονται για το διάστημα που θα παραμείνουν εκεί, αυτή η ιδιορρυθμία είναι ένα κοινό αίτημα πολλών Ευρωπαίων και Ασιατών χρηστών που τους στερεί η εταιρεία.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους επεξεργαστές A12 και στο νέο τηλέφωνο τύπου Plus, δίνοντας τη δυνατότητα στο νέο μοντέλο της εταιρείας να έχει πανίσχυρη επεξεργαστική ισχύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας