Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold

Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold

Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold.

Το Apple iPhone X που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες διατίθεται σήμερα μόνο σε δύο χρώματα – το Space Grey και το Silver. Φαίνεται ότι η Apple ετοιμάζεται για να προσθέσει ένα καινούργιο χρώμα στο iPhone X. Μια νέα έκθεση προτείνει ότι το χρώμα «Blush Gold» θα είναι το τρίτο διαθέσιμο χρώμα στη συσκευή iPhone X.

Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι το επερχόμενο Blush Gold iPhone X έχει ήδη εισέλθει στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει επίσης ότι σύντομα θα δούμε το Blush Gold iPhone X να κυκλοφορεί στην αγορά, βέβαια η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το μοντέλο.

Ο Benjamin Geskin, ο οποίος κατά καιρούς έφερε στην επιφάνεια διάφορες μυστικές πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα iPhones ή και για οποιαδήποτε προϊόντα της Apple, λοιπόν το συγκεκριμένο άτομο δημοσίευσε φωτογραφίες του χρώματος Blush Gold iPhone X στο Twitter, αποδεικνύοντας πως έχει κάποια βάση η παρούσα πληροφορία.

Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, το νέο iPhone X που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά δεν θα έχει καμία αλλαγή, όσον αφορά το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές. Η μόνη ορατή στη συσκευή πιθανόν θα είναι το χρώμα.

Η έλευση του Blush Gold iPhone X είναι στην πραγματικότητα μια παλιά φήμη, όμως το καινούργιο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το Blush Gold iPhone X έχει ήδη εισέλθει στην παραγωγή. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία, και ούτε υπάρχει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα για τη διαθεσιμότητα του νέου iPhone X.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας