Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold

Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold

Η Apple θα φέρει ένα καινούριο χρώμα στο iPhone X, το Blush Gold.

Το Apple iPhone X που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες διατίθεται σήμερα μόνο σε δύο χρώματα – το Space Grey και το Silver. Φαίνεται ότι η Apple ετοιμάζεται για να προσθέσει ένα καινούργιο χρώμα στο iPhone X. Μια νέα έκθεση προτείνει ότι το χρώμα «Blush Gold» θα είναι το τρίτο διαθέσιμο χρώμα στη συσκευή iPhone X.

Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι το επερχόμενο Blush Gold iPhone X έχει ήδη εισέλθει στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει επίσης ότι σύντομα θα δούμε το Blush Gold iPhone X να κυκλοφορεί στην αγορά, βέβαια η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το μοντέλο.

Ο Benjamin Geskin, ο οποίος κατά καιρούς έφερε στην επιφάνεια διάφορες μυστικές πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα iPhones ή και για οποιαδήποτε προϊόντα της Apple, λοιπόν το συγκεκριμένο άτομο δημοσίευσε φωτογραφίες του χρώματος Blush Gold iPhone X στο Twitter, αποδεικνύοντας πως έχει κάποια βάση η παρούσα πληροφορία.

Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, το νέο iPhone X που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά δεν θα έχει καμία αλλαγή, όσον αφορά το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές. Η μόνη ορατή στη συσκευή πιθανόν θα είναι το χρώμα.

Η έλευση του Blush Gold iPhone X είναι στην πραγματικότητα μια παλιά φήμη, όμως το καινούργιο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το Blush Gold iPhone X έχει ήδη εισέλθει στην παραγωγή. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία, και ούτε υπάρχει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα για τη διαθεσιμότητα του νέου iPhone X.