Τα Samsung Galaxy S9 / S9 + είναι πιο ανθεκτικά στα χτυπήματα από το iPhone X

Τα Samsung Galaxy S9 / S9 + είναι πιο ανθεκτικά στα χτυπήματα από το iPhone X

Τα Samsung Galaxy S9 / S9 + είναι πιο ανθεκτικά στα χτυπήματα από το iPhone X.

Η Samsung υποστηρίζει ότι τα Galaxy S9 και S9 + είναι πιο ανθεκτικά από τα S8s. Η εταιρεία πρόσθεσε στις καινούργιες συσκευές ένα ισχυρότερο πλαίσιο αλουμινίου σειράς 7 και μια πιο ανθεκτική παχιά γυάλινη προστασία.

Τα τηλέφωνα μπορούν να αντέξουν στα χτυπήματα, αλλά το ερώτημα είναι πόσο; Μια νέα δοκιμή στις πτώσεις των smartphone αποκάλυψε ότι τα νέα Galaxy S9s είναι πιο ανθεκτικά από τα S8s, ακόμη και το νέο iPhone X.

Η SquareTrade, μια ανεξάρτητη υπηρεσία που καλύπτει το κόστος των ζημιών στις συσκευές και δοκιμάζει την αντοχή τους σε μία σειρά από σκληρές δοκιμασίες, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο που ρίχνει από ένα συγκεκριμένο ύψος τα Galaxy S9 και S9 +. Η SquareTrade η οποία έκανε πέρυσι δοκιμή στα S8s, ανακάλυψε ότι τα τηλέφωνα σπάνε αρκετά εύκολα.

Τα νέα Galaxy S9s παρουσίασαν καλύτερη απόδοση από το S8s του περασμένου έτους στη δοκιμασία, αλλά με μικρή διαφορά. Η SquareTrade κατατάσσει ένα τηλέφωνο σε μια κλίμακα από 0 έως 100, όπου το 0 είναι το ισχυρότερο και το 100 είναι εξαιρετικά εύθραυστο. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικές κατηγορίες βαθμολογίας για ένα τηλέφωνο και στη συνέχεια υπολογίζεται ένας μέσος όρος για να δώσει το τελικό σκορ της καταστρεψιμότητας.

Το Galaxy S8 σημείωσε βαθμολογία 76, ενώ το S8 + σημείωσε 77. Η συγκεκριμένη απόδοση της βαθμολογίας ήταν το χειρότερο σκορ της χρονιάς για οποιοδήποτε τηλέφωνο. Τα Galaxy S9 και S9 + φέτος κατάφεραν να πετύχουν 71 και 76 αντίστοιχα.

Αν και τα S9s είναι πιο ανθεκτικά από το iPhone X, ωστόσο οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν κάποιες σοβαρές ρωγμές στο γυάλινο πλαίσιο εάν το τηλέφωνο γλιστρήσει τυχαία από το χέρι και πέσει στο πεζοδρόμιο. Σε μια δοκιμή, η εταιρία έριξε το τηλέφωνο από απόσταση 1.8 μέτρα και διαπίστωσε ότι ο πίσω πίνακας του τηλεφώνου καταστράφηκε εντελώς, όπως και ο προκάτοχός του.

Σε μια ξεχωριστή έκθεση, αποκαλύφθηκε ότι τα S9s είναι πιο δύσκολο να επιδιορθωθούν από το iPhone X.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας