Η Bungie σύναψε συνεργασία με την NetEase, τον κινέζο γίγαντα βιντεοπαιχνιδιών

Η Bungie σύναψε συνεργασία με την NetEase, τον κινέζο γίγαντα βιντεοπαιχνιδιών

Η Bungie σύναψε συμφωνία συνεργασίας με την NetEase, τον κινέζο γίγαντα βιντεοπαιχνιδιών.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Bungie είναι δημιουργός των γνωστών παιχνιδιών, Halo: Reach, Destiny, Crimson: Steam Pirates, κλπ. Ο συγκεκριμένος εκδότης βιντεοπαιχνιδιών δημοσίευσε μία ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιό της εταιρείας η οποία αναφέρει πως σήμερα έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την NetEase, ένας μεγάλος όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο από την Κίνα και είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Tencent.

Ο Bungie δεν έδωσε πολλά στοιχεία για αυτό το μεγάλο εγχείρημα, αλλά δήλωσε ότι αυτό είναι μέρος της επιθυμίας της να αναπτυχθεί ως μία δυναμική εταιρεία ψυχαγωγίας που θα μπορεί να διαπρέψει σε αυτόν τον τομέα.

Μπορεί το επόμενο έργο τηε Bungie να μην έχει όνομα ή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το στούντιο είπε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει το Destiny. Στην δική της ανακοίνωση, η NetEase επιβεβαίωσε ότι έχει αποκτήσει μερίδιο μειοψηφίας στη Bungie ως μέρος αυτής της συμφωνίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε συνάψει μια νέα συνεργασία με την NetEase για να μας βοηθήσει να διερευνήσουμε νέες κατευθύνσεις», αναφέρει στη δημοσίευση της η Bungie . «Με την τεχνογνωσία που έχει στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, θα μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε νέους κόσμους και να προσκαλέσουμε νέους και παλιούς παίκτες να μας συναντήσουν εκεί».

Ο διευθύνων σύμβουλος της NetEase, Γουίλιαμ Ντινγκ, εξήγησε ότι η εταιρεία του προέβη σε αυτήν την επένδυση επειδή πιστεύει ότι η Bungie θα την ωθήσει να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στο δημιουργικό και πρωτοποριακό gameplay.

Ο Γουίλιαμ Ντινγκ πρόσθεσε: Η Bungie και η NetEase μοιράζονται το ίδιο όραμα και και έχουν κοινές φιλοδοξίες για να προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες σε εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Bungie, καθώς θα μετατραπούμε από μία απλή ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών σε ένα παγκόσμιο, multi-franchise στούντιο ψυχαγωγίας».

Προηγούμενο άρθροΗ Google θα τερματίσει τη συμμετοχή της στο Project Maven το 2019
Επόμενο άρθροΗ Microsoft επιθυμεί να αποκτήσει το GitHub
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας