Η Epic Games πρόσθεσε συνομιλία μέσω βίντεο στο Fortnite μέσω του Houseparty

Η Epic Games πρόσθεσε συνομιλία μέσω βίντεο στο Fortnite μέσω του Houseparty

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την άποψη σας για το Fortnite. Από σήμερα, οι παίκτες θα μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους μέσω βίντεο ενώ παίζουν το Fortnite χάρη στην ενσωμάτωση της εφαρμογής Houseparty στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μία πραγματικά έξυπνη κίνηση από μεριάς της Epic Games.

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα, είναι μέρος του στρατηγικού σχεδίου που έχει εκπονήσει η Epic Games για να εμπλουτίσει το Fortnite με έξυπνα χαρακτηριστικά, αφού κάπως έτσι θα μπορεί να κρατήσει περισσότερο χρόνο τους παίκτες στο παιχνίδι, διότι μέχρι πρότινος οι χρήστες αναγκάζονταν να χρησιμοποιήσουν άλλες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Skype, με αρνητική συνέπεια να εγκαταλείπουν το παιχνίδι στη μέση, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.

Η συνομιλία μέσω βίντεο Houseparty είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε διάφορες συσκευές, όπως σε υπολογιστές, PlayStation 5 και PlayStation 4. Οι παίκτες θα χρειαστούν μια κινητή συσκευή iOS ή Android με εγκατεστημένη την εφαρμογή Houseparty, επέιτα απαιτείται να συνδέσουν τον λογαριασμό του Houseparty με τον λογαριασμό στην Epic Games, ώστε να πραγματοποιηθεί η βιντεοκλήση με την κάμερα του smartphone ή την Web Camera του PC.

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το κάνετε σε συσκευές Xbox, δείχνει ότι η Sony βγήκε κερδισμένη από τούτη τη συμφωνία, αφού επένδυσε 250 εκατομμύρια δολάρια στην Epic Games, μία πολύ σημαντική παράμετρος που έδωσε τη δυνατότητα στις δύο εταιρείες να ξεκινήσουν μία ειδική σχέση μεταξύ τους.

Για λόγους ασφαλείας, η συνομιλία μέσω βίντεο του Houseparty στο Fortnite περικόπτεται για να εστιάζει στα πρόσωπα του παίκτη. Θα σας δοθεί εικονικό φόντο με θέμα το Fortnite, έτσι ώστε να εμφανίζεται μόνο το πρόσωπό σας σε άλλους παίκτες.

Οι γονείς μπορούν να απενεργοποιήσουν τη συνομιλία μέσω βίντεο της Houseparty μέσα από τις ρυθμίσεις στο Fortnite, και πιο αναλυτικά μπορείτε να το βρείτε στην καρτέλα γονικός έλεγχος (parental control). Η συνομιλία μέσω βίντεο του Houseparty στο Fortnite έχει σχεδιαστεί για ηλικίες 13 ετών και άνω, καθώς αναφέρεται ξεκάθαρα στους όρους χρήσης, ότι για να εγγραφεί κάποιο άτομο στη συγκεκριμένη εφαρμογή πρέπει να είναι άνω των 13 ετών

Προηγούμενο άρθροΑσημένιες τρίχες, γκριζομάλληδες και γοητευτικοί άνδρες
Επόμενο άρθροRetrospectiva: School of Rock
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας