Η Ford προχωράει σε μαζικές υπερωρίες για να ανταποκριθεί στη ζήτηση του Ranger

Η Ford προχωράει σε μαζικές υπερωρίες για να ανταποκριθεί στη ζήτηση του Ranger

Η Ford Motor Co δήλωσε ότι προγραμματίζει να θέσει το εργατικό δυναμικό της σε εκτεταμένες υπερωρίες στο εργοστάσιο που βρίσκεται στα προάστια του Ντιτρόιτ όπου κατασκευάζεται το νέο 2019 Ford Ranger για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση που έχει στο αγοραστικό κοινό, ένα μεσαίου μεγέθους φορτηγό τύπου Pick up, σε αντίθεση με την παραγωγή των παραδοσιακών sedans που συνεχίζουν να παραμένουν στα αζήτητα, και αναμφισβήτητα θεωρείται ένας μεγάλος βραχνάς για τη Ford.

Η Ford σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή του Ranger, το οποίο κυκλοφόρησε αυτό το μήνα και ήδη 300.000 πελάτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, για να το αγοράσουν μέσω του διαδικτύου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Kumar Galhotra, πρόεδρος των επιχειρήσεων της Ford Motor Co για την Βόρεια Αμερική.

Ήδη, περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Ranger στο εμπόριο, η Ford έχει πουλήσει περίπου 1.200 κομμάτια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ένα ικανοποιητικό νούμερο για τη συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος, και το θετικό της υπόθεσης για την εταιρεία είναι πως οι πωλήσεις του αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα κατά τις επόμενες εβδομάδες, αφού οι προπαραγγελίες είναι αρκετές όπως προαναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα.

Συγκεκριμένα ο Kumar Galhotra ανέφερε: «Η ζήτηση είναι τόσο έντονη, που αναγκαστήκαμε να προβούμε σε δραστικά μέτραγια να ανταπεξέλθουμε στις ακραίες συνθήκες όπως οι μαζικές υπερωρίες των εργαζομένων μας στο εργοστάσιο που ονομάζεται Wayne Assembly όπου κατασκευάζεται αυτό το προϊόν. Εν τούτοις η μεγάλη ζήτηση που έχει το Ford Ranger είναι αναπάντεχα μία ευχάριστη είδηση για την εταιρεία μας, και σημαίνει πράγματι ό,τι κάνουμε κάτι σωστά και προσελκύει το ενδιαφέρον των καταναλωτών».

Σε γενικές γραμμές, η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, διότι οι περισσότερες ανταγωνίστριες εταιρίες που κατασκευάζουν οχήματα τύπου pick up παρουσιάζουν αξιόλογη δουλειά, και οι διαφορές μεταξύ των πέντε καλύτερων είναι ουσιαστικά ελάχιστες. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το κυριότερο κριτήριο για τον καταναλωτή είναι η τιμή πώλησης του εκάστοτε οχήματος, και συνήθως τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας