Η Google διπλασίασε το όριο συμμετεχόντων στο Hangouts Meet σε 100 άτομα

Η Google διπλασίασε το όριο συμμετεχόντων στο Hangouts Meet σε 100 άτομα

Η Google διπλασίασε τον αριθμό των συμμετεχόντων που μπορούν να συνομιλήσουν ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας του G Suite Hangouts Meet.

Το Hangouts Meet εμφανίστηκε πέρσι, αφού η Google ανακοίνωσε ότι διαχώρισε την πλατφόρμα Hangouts σε δύο βασικές υπηρεσίες: Το Hangouts Chat, μια πλατφόρμα τύπου Slack για ομάδες, και το Hangouts Meet, μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης τύπου Skype.

Η Google πρόσθεσε στο Hangouts Meet μια σημαντική δέσμη αναβαθμίσεων από την αρχική κυκλοφορία του, καθιστώντας το ένα πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις, και αρχής γενομένης πριν από ένα χρόνο ακριβώς η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη βάση στην τηλεδιάσκεψη παρέχοντας υποστήριξη από 30 έως 50 συμμετέχοντες για τους συνδρομητές του G Suite Enterprise.

Και από σήμερα, η Google επέκτεινε αυτόν τον αριθμό σε 100 άτομα, ενώ αντίστοιχα στο G Suite Business και Education θα ανέβουν από 25 σε 50 ταυτόχρονους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αυτοί οι αριθμοί δεν περιορίζονται αποκλειστικά στους εσωτερικούς υπαλλήλους μιας επιχείρησης που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λογισμικό – οποιοσδήποτε μπορεί να καλέσει ως επισκέπτης για να συμμετάσχει στην εκάστοτε συζήτηση, αλλά μόνο με ήχο, εφόσον ο συνολικός αριθμός δεν υπερβαίνει τα 100 άτομα.

Για να καταλάβετε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, το Skype for Business υποστηρίζει έως και 250 άτομα, οπότε το G Suite εξακολουθεί να έχει κάποιες εμφανείς αδυναμίες σε σχέση με τον βασικό του αντίπαλο. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν, η Google ενσωμάτωσε στο Hangouts Meet και την επιλογή live streaming, επιτρέποντας στις εταιρείες να εκπέμπουν ζωντανά γεγονότα και εκδηλώσεις από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο έως και 100.000 άτομα – όμως αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε κατάσταση προβολής, και όχι αλληλεπίδρασης από τον τηλεθεατή.

Η νέα ενισχυμένη υποστήριξη συμμετεχόντων θα κυκλοφορήσει στους συνδρομητές τις επόμενες ημέρες.

Πάντως είμαι βαθιά πεπεισμένος πως το Skype for Business είναι μακράν το καλύτερο σε δυνατότητες στον τομέα του από τους ανταγωνιστές του, προφανώς γιατί το συγκεκριμένο λογισμικό δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια σε αυτό τον χώρο και οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το Skype ξέρουν από πρώτο χέρι τις αληθινές ανάγκες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών, ωστόσο κατά τα επόμενα χρόνια μπορεί αυτό το χάσμα να μειωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας