Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 3 με σχεδόν τελικά χαρακτηριστικά στο σύστημα

Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 3 με σχεδόν τελικά χαρακτηριστικά στο σύστημα

Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 3 με σχεδόν τελικά χαρακτηριστικά στο σύστημα.

Η Google παρουσίασε σήμερα το Android P beta 3 με σχεδόν οριστικοποιημένα χαρακτηριστικά στο σύστημα, όπου περιέχει τις τελευταίες διορθώσεις σφαλμάτων, αισθητές βελτιστοποιήσεις για τη σταθερότητα στο υλικολογισμικό και σημαντικές ενημερώσεις ενημερώσεις ασφαλείας στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα για τον Ιούλιο του 2018.

Αν είστε προγραμματιστής, αυτή είναι η τέταρτη προεπισκόπηση Android P του λειτουργικού συστήματος για κινητές συσκευές και μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε τις εφαρμογές σας σε αυτήν την έκδοση, κατεβάζοντας τη νέα προεπισκόπηση από το developer.android.com/preview.

Η προεπισκόπηση περιλαμβάνει ένα ενημερωμένο SDK με system images για Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL και το επίσημο Android Emulator. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε το Android P Beta 3 στη συσκευή σας Pixel, μέσω αυτόματης ενημέρωσης.

Η Google ξεκίνησε την πρώτη προεπισκόπηση για προγραμματιστές Android P, τον Μάρτιο, ενώ η δεύτερη προεπισκόπηση του Android P παρουσιάστηκε στο συνέδριο προγραμματιστών I/O τον Μάιο, και τη τρίτη προεπισκόπηση τον Ιούνιο.

Εκτός από τις συσκευές Pixel της Google, το πρώτο Android P beta κυκλοφόρησε και στο Sony Xperia XZ2, το Xiaomi Mi Mix 2S, το Nokia 7 Plus, το Oppo R15 Pro, το Vivo X21, το OnePlus 6 και το Essential PH-1. Όπως συνέβη και με το Beta 2, η Google επισήμανε ότι οι συνεργάτες (κατασκευαστές τηλεφώνων) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Android P Beta θα ενημερώσουν τις συσκευές τους στο Beta 3 τις ερχόμενες εβδομάδες.

Το Android P Beta 3 φέρνει επίσης μία σημαντική ενημέρωση στα εργαλεία του Android Studio, και συμπεριλαμβάνει το D8 ως ανεξάρτητο εργαλείο. Για να δημιουργήσετε με τα νέα API, θα πρέπει πρώτα να κατεβάστε το επίσημο API 28 SDK και τα εργαλεία στο Android Studio 3.1. Στη συνέχεια, ενημερώστε το compileSdkVersion και το targetSdkVersion του έργου σας στο API 28.

Αξίζει να τονίσουμε το γεγονός πως ισχύουν οι ίδιοι κανόνες τόσο για το Beta, όσο και για την προεπισκόπηση των προγραμματιστών. Πρόκειται για μια πρόωρη ματιά στην επόμενη έκδοση του Android, η οποία αναφέρεται ως Android P έως ότου η Google επιλέξει ένα τελικό όνομα για ετούτο το λειτουργικό σύστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας