Η Google θα κατασκευάσει το δικό της σύστημα blockchain

Η Google θα κατασκευάσει το δικό της σύστημα blockchain

Η Google θα κατασκευάσει το δικό της σύστημα blockchain.

Σε μια προσπάθεια να παράσχει πρόσθετη ασφάλεια στις επιχειρήσεις που βασίζονται στο σύννεφο και να αποτρέψει τον ανταγωνισμό από τις νεοσύστατες εταιρίες, η Google σύμφωνα με πληροφορίες θα δημιουργήσει η δική της τεχνολογία blockchain.

Το Blockchain και το distributed ledger technology χρησιμοποιούνται ήδη από τα κρυπτονομίσματα για την ασφαλή καταγραφή των διαδικτυακών συναλλαγών (όχι μόνο), και πλέον πολλές μεγάλες εταιρείες στρέφονται προς προς αυτή την τεχνολογία που μπορεί να είναι επωφελής και για τις δικές τους επιχειρήσεις.

Μια μικρή ομάδα της Google αναπτύσσει το δικό της κατανεμημένο ψηφιακό σύστημαdistributed ledger που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τρίτα μέρη για να δημοσιεύσουν και να επαληθεύσουν τις οποιεσδήποτε συναλλαγές που αφορούν τα δρώμενα στο διαδίκτυο. Αυτή η τεχνολογία θα βοηθούσε την Google να δημιουργήσει περαιτέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες στο σύννεφο και να της δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, όπως την Amazon και τη Microsoft.

Η Google βρίσκεται σε διαρκής αναζήτηση εταιρειών που έχουν μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά ημερολόγια τύπου distributed ledger και προφανώς όταν θα βρει την κατάλληλη δεν θα διστάσει να την αγοράσει.

Η εταιρεία έχει διερευνήσει τη χρήση τεχνολογίας από την κοινοπραξία Hyperledger για να χτίσει το δικό σύστημα, βέβαια, επί της παρόντος δεν παρουσιάστηκε κάποια ολοκληρωμένη λύση από μεριάς της Google, διότιω ακόμη τα πράγματα είναι σε δοκιμαστική κατάσταση.

Ως πρωτοπόρος στον παγκόσμιο ιστό, η Google διερευνά συνεχώς νέες τεχνολογίες για να παραμένει πάντα σε εγρήγορση , οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως ερευνά διεξοδικά το blockchain.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας