Η Hublot δημιούργησε ρολόι πολυτελείας που θα αγοράζετε μόνο με Bitcoin

Η Hublot δημιούργησε ρολόι πολυτελείας που θα αγοράζετε μόνο με Bitcoin

Η Hublot δημιούργησε ρολόι πολυτελείας που θα αγοράζετε μόνο με Bitcoin.

Η Ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία ρολογιών Hublot (θυγατρική της LVMH) αποκάλυψε ένα νέο ρολόι πολυτελείας που φέρει την ονομασία Hublot BIG BANG MECA-10 P2P και είναι πραγματικά ένα αριστούργημα από πλευράς εμφάνισης, ωστόσο το δημιούργησε για την επέτειο των 10 χρόνων ζωής του ψηφιακού νομίσματος Bitcoin.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μέρος της σειράς Hublot Big Bang και κοστίζει σχεδόν 25.000 δολάρια, αλλά όσοι επιθυμείτε να το αγοράσετε, δυστυχώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πληρώσετε μόνο σε Bitcoin, σε διαφορετική περίπτωση μάλλον δεν θα καταστεί εφικτό να το αποκτήσετε.

Η Hublot ανέφερε πως κατασκεύασε μόνο 210 κομμάτια αυτού του ρολογιού, οπότε, προφανώς καταλαβαίνετε πώς επρόκειτο για συλλεκτικά κομμάτια και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα χάσουν μεγάλο μέρος της αξίας τους σε περίπτωση μεταπώλησης.

Η Hublot επισήμανε πως το Hublot BIG BANG MECA-10 P2P θα αρχίσει να πωλείται στο εμπόριο από τον Ιανουάριο του 2019, και κάθε κομμάτι θα φέρει ένα αναγνωριστικό κωδικό της συναλλαγής που θα είναι χαραγμένο στη στεφάνη του.

Έτσι μέσω αυτού του τρόπου, κάθε κομμάτι καθίσταται αυτόματα μοναδικό και ανιχνεύσιμο σε περίπτωση που κλαπεί και στη συνέχεια προσπαθήσει ο κλέφτης να το πουλήσει σε κάποιο τρίτο άτομο.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, όλοι οι κωδικοί ταυτοποίησης των κομματιών είναι αποθηκευμένοι σε μία ηλεκτρονική βάση δεδομένων της εταιρείας, επομένως είναι δύσκολο για τον κλεπταποδόχο να το χαρεί και να το φοράει δημόσια.

Βεβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτά τα πολυτελή ρολόγια απευθύνονται σε άτομα με βαθιά τσέπες, αφού τα 21 χιλιάδες δολάρια πώλησης του είναι ένα απαγορευτικό ποσό για τον περισσότερο κόσμο. Επίσης με αυτό το χρηματικό ποσό θα μπορούσες κάλλιστα να αγοράσεις ένα διαμέρισμα στην Ελλάδα, και δεν επρόκειτο για σχήμα λόγου, αλλά γιατί είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες στη χώρα μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας