Η Intel καθιστά ευκολότερη την ενσωμάτωση του AI στις υπηρεσίες σας

Η Intel καθιστά ευκολότερη την ενσωμάτωση του AI στις υπηρεσίες σας

Η Intel καθιστά ευκολότερη την ενσωμάτωση του AI στις υπηρεσίες σας.

Το νέο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης του Chipmaker βοηθά τους προγραμματιστές να προχωρήσουν πέρα ​​από το πρωτότυπο στάδιο.

Σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης της υιοθέτησης και της εφαρμογής του AI από μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, η Intel παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα για την επιτάχυνση της διαδικασίας εισαγωγής πρωτοτύπων AI στην αγορά.

Οι νέοι προγραμματιστές που δραστηριοποιούνται στις εταιρείες με κύριο αντικείμενο το AI είναι θετικοί στο να ενσωματώσουν το Movidius Neural Compute Stick (NCS) στο σχεδιασμό των υπηρεσιών τους. Αυτό το γεγονός προκύπτει από τον ψηφιακό μετασχηματισμό που έχουν προβεί αρκετές εταιρείες.

Για να απλοποιήσει η Intel τη διαδικασία εισαγωγής ενός πρωτοτύπου AI στην παραγωγή, επέλεξε την AAEON Technologies ως τον πρώτο της συνεργάτη στο νέο πρόγραμμα, προσφέροντας στους προγραμματιστές δύο βελτιωμένους τρόπους παραγωγής.

Το πρώτο περιλαμβάνει τη χρήση του πυρήνα AI από το UP Bridge του AAEON. Αυτή η μονάδα mini-PCIe περιέχει ένα Myriad 2 VPU που είναι συμβατό με πλατφόρμες φιλοξενίας X86 ευρείας κλίμακας, παρέχοντας δυναμική ισχύ και υψηλή απόδοση μέσω του επιταχυντή νευρωνικών δικτύων της Intel. Ο πυρήνας είναι επίσης συμβατός με τη σουίτα λογισμικού Neural Compute SDK, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από χιλιάδες εταιρείες και κατασκευαστές μηχανικής μάθησης σε όλο τον κόσμο.

Η AAEON προσφέρει επίσης εξεζητημένες υπηρεσίες ανάπτυξης και κατασκευής για εταιρείες που απαιτούν πρόσθετη προσαρμογή. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να κάνουν εύκολα τη μετάβαση από τα πρωτότυπα Neural Compute Stick σε δικά τους προσαρμοσμένα πεδια.

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AAEON Technology Europe, ο Fabrizio Del Maffeo εξήγησε πώς το AI Core βοηθά τις επιχειρήσεις να φέρουν τα πρωτότυπα AI τους στο στάδιο της παραγωγής, λέγοντας:

«Η τεχνολογία Intel Movidius Myriad 2 καθιστά τον AI Core έναν από τους πιο δυναμικούς και ευέλικτους επιταχυντές υλικολογισμικού AI για υπολογιστικές εφαρμογές. Το AI Core γεφυρώνει το κενό μεταξύ της παραγωγής στο εργαστήριο και την ολοκλήρωση, επιτρέποντας στους πρωτοπόρους που υιοθέτησαν το Intel Neural Compute Stick να αναπτύξουν κάτι ιδιαίτερο».

Η κατασκευή και η ανάπτυξη έργων AI αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλές εταιρείες, και το νέο πρόγραμμα της Intel θα τους επιτρέψει να το πράξουνμε έναν απλοποιημένο και εξορθολογισμένο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας