Η Ivanti απέκτησε τις MobileIron και Pulse Secure για να ενισχύσει την προσφορά διαχείρισης τελικού σημείου

Η Ivanti απέκτησε τις MobileIron και Pulse Secure για να ενισχύσει την προσφορά διαχείρισης τελικού σημείου

Η Ivanti ανακοίνωσε την εξαγορά της MobileIron και της Pulse Secure, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στον κόσμο των λύσεων ασφαλείας πολλαπλών περιβαλλόντων. Η Ivanti ειδικεύεται στον αυτοματισμό των δραστηριοτήτων πληροφορικής και ασφάλειας και χάρη στην απόκτηση MobileIron και Pulse Secure μπορεί να βασιστεί σε ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων αφιερωμένων στη διαχείριση τελικών σημείων και ιδίως των κινητών συσκευών. Με αυτόν τον τρόπο, η Ivanti είναι πολύ ισχυρότερη στον τομέα των ενοποιημένων λύσεων διαχείρισης τελικών σημείων σε αντίθεση με το παρελθόν, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά που υπάρχουν μεγάλοι παίκτες παίκτες, οι οποίοι δεν συγχωρούν αδυναμίες στον ανταγωνισμό.

Υποστηριζόμενη από την Clearlake Capital και την TA Associates, η Ivanti υπέγραψε συμφωνίες με την MobileIron, έναν πάροχο λύσεων για ενοποιημένη διαχείριση τελικού σημείου που εστιάζει στο κινητό, ενώ όσον αφορά την την Pulse Secure, είναι ένας πάροχος λύσεων πρόσβασης και ασφάλειας στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Με την απόκτηση αυτών των δύο εταιρειών που θα λειτουργούν επί της ουσίας ως θυγατρικές, θα δοθεί η ικανότητα στην Ivanti να ενσωματώσει όλες αυτές τις τεχνολογίες και τα προϊόντα στο το δικό της χαρτοφυλάκιο, συμπληρώνοντας τα κενά του παρελθόντος.

Χάρη σε αυτές τις δύο εξαγορές, η Ivanti τοποθετείται ως ηγέτης στον τομέα της ενοποιημένης διαχείρισης τελικών σημείων, με ιδιαίτερη προσοχή, στη προσέγγιση, να κερδίσει ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη και των πιο δύσπιστων πελατών που δεν είναι εύκολο να καθησυχαστούν σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η ασφάλεια των κινητών συσκευών.

Συγκεκριμένα, οι εξαγορές οδηγούν την Ivanti να προσφέρει λύσεις ικανές να καλύψουν κάθε τύπο συσκευής, συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών που αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται σήμερα από εκατομμύρια εταιρείες ανά την υφήλιο, κάτι που θα της δώσει επιφέρει ενδεχομένως περαιτέρω, εφόσον όλα πάνε καλά και αυξήσει το πελατολόγιο της.

Η συμφωνία με την MobileIron απαιτεί από την Ivanti να αποκτήσει όλες τις κοινές μετοχές για συνολικά περίπου 872 εκατομμύρια δολάρια . Ωστόσο, οι όροι της συμφωνίας με την Pulse Secure δεν αποκαλύφθηκαν. Ο Jim Schaper, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ivanti, θα συνεχίσει να ηγείται της εταιρείας.

«Συνδυάζοντας την MobileIron, την Pulse Secure και την Ivanti, δημιουργούμε έναν ηγέτη στις διευρυμένες αγορές ενοποιημένης διαχείρισης τελικού σημείου, ασφάλειας και Enterprise Service Management. Προσφέρουμε ένα πλήρες σύνολο λύσεων λογισμικού που καλύπτουν τις νέες ανάγκες αυτής της αναπτυσσόμενης αγοράς, όπου η εργασία από οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τύπο συσκευής έχει γίνει η νέα κανονικότητα», λέει ο Schaper,.συμπληρώνοντας «Με τις νέες προσφορές προϊόντων, η Ivanti θα είναι σε θέση να εξοπλίσει την ευρεία πελατειακή του βάση με τα βασικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων πληροφορικής λόγω της πανδημίας που έχει φέρει τα πάνω κάτω. Καλωσορίζουμε τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της MobileIron και της Pulse Secure, που εντάσσονται στην οικογένεια Ivanti, και ευχαριστούμε τους Clearlake και TA Associates για τη σταθερή υποστήριξή τους που κατέστησαν δυνατή αυτές τις εξελικτικές συναλλαγές».

Προηγούμενο άρθρο4 εφαρμογές για το Samsung Galaxy Watch
Επόμενο άρθροXbox: Η Microsoft ονειρεύεται ανάλυση 8K, αλλά είναι χρόνια μακριά
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας