Η Kaspersky ανακοίνωσε πρόγραμμα επιβράβευσης εύρεσης σφαλμάτων

Η Kaspersky ανακοίνωσε πρόγραμμα επιβράβευσης εύρεσης σφαλμάτων

Η Kaspersky ανακοίνωσε πρόγραμμα επιβράβευσης εύρεσης σφαλμάτων.

Η Kaspersky επιδιώκει να εξασφαλίσει με απόλυτη ακεραιότητα ότι τα προϊόντα της είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους σφάλματα και τρωτά σημεία . Οπότε έχοντας σαν γνώμονα αυτό το κύριο στοιχείο, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης εύρεσης σφαλμάτων ύψους 100.000 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία θα τα μοιραστούν όσοι καταφέρουν να βρουν τέτοιου είδους ευπάθειες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της πλατφόρμας HackerOne. Η Kaspersky λέει ότι δεν εμπίπτουν όλες οι ευπάθειες στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης.

«Η ανταμοιβή είναι διαθέσιμη για την ανεύρεση σφαλμάτων που επιτρέπουν την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα μέσω της βάσης δεδομένων και άλλα πολλά»,δήλωσε η εταιρεία σε ένα δελτίο τύπου που αναγγέλλει τη βελτιωμένη γενναιοδωρία.

Το Bounty για της μικρότερης σημασίας σφάλματα κυμαίνεται από 5000 έως 20.000 δολάρια (τα οποία κι αυτά διαμοιραστούν), περιλαμβάνουν ευπάθειες που επιτρέπουν άλλους τύπους απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα.

Σχολιάζοντας την αύξηση των ανταμοιβών με περισσότερα χρήματα, ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, δήλωσε: Η εύρεση και επιδιόρθωση σφαλμάτων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς ως εταιρεία λογισμικού. Καλούμε τους ερευνητές ασφάλειας να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν τρωτά σημεία στα προϊόντα μας. Το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελεί βασικό στοιχείο της επιχείρησής μας – και θεμελιώδη πυλώνα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για Διαφάνεια στο διαδίκτυο.

Τα μέλη του HackerOne καλούνται να αναζητήσουν σφάλματα στο Kaspersky Internet Security 2019 (το πιο πρόσφατο beta) και το Kaspersky Endpoint Security 11, επίσης το πιο πρόσφατο beta. Και τα δύο πρέπει να εκτελούνται σε Windows 8.1 ή την πιο πάνω έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας