Το Dropbox προχώρα σε επέκταση του παγκόσμιου ιδιωτικού δικτύου της

Το Dropbox προχώρα σε επέκταση του παγκόσμιου ιδιωτικού δικτύου της

Το Dropbox προχώρα σε επέκταση του παγκόσμιου ιδιωτικού δικτύου της.

Η Dropbox ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το παγκόσμιο ιδιωτικό της δίκτυο, καθιστώντας διαθέσιμη προ όλους την πλατφόρμα Equinix Cloud Exchange Fabric, ξεκινώντας έξι νέα σημεία παρουσίας σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ο Αντιπρόεδρος Υποδομής στο Dropbox, ο Akhil Gupta προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο επέκτασης της εταιρείας, λέγοντας:

«Με την υλοποίηση της δικτυακής υποδομής σε όλο τον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια βελτιώσαμε την απόδοση και την αξιοπιστία όλων των χρηστών μας, επιτρέποντάς τους να έχουν άμεση πρόσβαση στα κέντρα δεδομένων μας. Οι βελτιώσεις που ανακοινώνουμε σήμερα θα επεκτείνουν αυτά τα οφέλη σε ακόμη περισσότερους χρήστες σε όλο τον κόσμο».

Η Dropbox αναμένεται να ξεκινήσει τα νέα της σημεία παρουσίας στην Ατλάντα, το Ντένβερ, το Βερολίνο και το Τορόντο κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2018, με τη Στοκχόλμη και το Όσλο να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, το αποτύπωμα υποδομής της εταιρείας θα καλύψει 29 εγκαταστάσεις σε 12 χώρες στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Μέσω πρόσθετης υποδομής, η Dropox θα μπορέσει να μειώσει τον αριθμό των παρόχων ISP που πρέπει να ταξιδέψει μέσω των χρηστών πριν φτάσουν στα κέντρα δεδομένων της. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του λανθάνοντος χρόνου για τους χρήστες και τις υπηρεσίες με μια πιο αξιόπιστη εμπειρία κατά τη χρήση της πλατφόρμας συνεργασίας της εταιρείας.

Το Dropbox θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε γρήγορο και αξιόπιστο εύρος ζώνης (bandwidth) που ανήκει αποκλειστικά στην εταιρεία. Η εταιρεία προσφέρει αυτή την υπηρεσία δωρεάν και έχει ήδη χιλιάδες συνεργαζόμενους εταίρους παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας