Η KSV Esports επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται σε Gen.G

Η KSV Esports επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται σε Gen.G

Η KSV Esports επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται σε Gen.G.

Η KSV Esports προέβη σε μία ασυνήθιστη ενέργεια που πραγματικά προκάλεσε τεράστια εντύπωση, πλέον έχει μετονομαστεί και φέρει την ονομασία Gen.G. Το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα είναι μια παγκόσμια εταιρία esports και δραστηριοποιείται σε διάφορα είδη παιχνιδιών.

Επίσης η Gen.G δημιούργησε μία νέα ομάδα, την Clash Royale που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα esports στις κινητές συσκευές

Η Gen.G εδρεύει στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και αντικειμενικά είχε χτίσει μία αυτοκρατορία στα esports που ξεπερνά τα τοπικά σύνορα και επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη νέα ετήσια έκθεση του ερευνητή της αγορά Newzoo, τα παγκόσμια έσοδα της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 38% στα 906 εκατομμύρια δολάρια το 2018 και θα αυξηθούν περαιτέρω στα 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021.

Ο Kent Wakeford, συνιδρυτής της Gen.G., δήλωσε σε συνέντευξή του πως το όνομα και το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον για την καθιέρωση ενός χρυσού προτύπου αριστείας που θα εμπνέει τους χρήστες του.

Με την αλλαγή του ονόματος, η εταιρεία παρουσίασε νέα λογότυπα, και νέες φανέλες (και άλλα πολλά) για τις τρέχουσες και μελλοντικές ομάδες του Gen.G που ανταγωνίζονται στις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις του κόσμου, όπως το Overwatch, το League of Legends και το PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας