Η Lenovo ενισχύει την ανάπτυξη εφαρμογών AI μέσω της πλατφόρμας LiCO

Η Lenovo ενισχύει την ανάπτυξη εφαρμογών AI μέσω της πλατφόρμας LiCO

Η Lenovo ενισχύει την ανάπτυξη των εφαρμογών AI μέσω της πλατφόρμας LiCO.

Η Lenovo ξεκίνησε μια νέα πλατφόρμα AI, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των μυριάδων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που σκοπεύουν να υιοθετήσουν την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρησή τους.

Η LiCO ή Lenovo Intelligent Computing Orchestration, επιδιώκει να απλοποιήσει τη διαχείριση των πόρων και ταυτόχρονα θα διευκολύνει την εκκίνηση των εργασιών κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων. Επιτρέπει επίσης την ευκολότερη διαχείριση της ανάπτυξης εφαρμογών AI σε περιβάλλοντα κλιμάκωσης.

Με τη LiCO, γίνεται πλέον ευκολότερη η παράλληλη εργασία διαφορετικών πραγμάτων σε πολλούς διακομιστές. Επίσης, η Lenovo αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά της LiCO μεταδίδουν τη μάθηση προς το υπαλληλικό προσωπικό χρησιμοποιώντας προπλεγμένα μοντέλα, τα οποία μειώνουν τις απαιτήσεις που χρειάζονται οι επαγγελματίες της πληροφορικής σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

Η Lenovo υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη AI βρίσκεται παρούσα σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες , από την υγειονομική περίθαλψη μέχρι τις κατασκευαστικές εταιρείες, όλοι συναντούν λίγο πολύ παρόμοιες προκλήσεις.

Ο κύριος ερευνητής του έργου, ο Δρ Raju Vatsavai δήλωσε ότι: Όταν πρόκειται για τη χρήση προηγμένων λύσεων AI, όπως η βαθιά μάθηση, οι επιστήμονες ανάπτυξης εφαρμογών στην τεχνητή νοημοσύνη αντιμετωπίζουν συνήθως δύο σημαντικές προκλήσεις: (1) ποιο πλαίσιο χρήσης θα μπει σε εφαρμογή, και (2) πώς θα ρυθμιστεί το περιβάλλον κατάρτισης του εργατικού δυναμικού (ρύθμισης παραμέτρων και υπολογιστικής υποδομής).

ο Δρ Raju Vatsavai πρόσθεσε: «Αυτά τα δύο σοβαρά εμπόδια στην ευρύτερη προσαρμοστικότητα της τεχνητής νοημοσύνης, μειώνονται αποτελεσματικά μέσω της πλατφόρμας LiCO που προσφέρει η Lenovo . Ως αποτέλεσμα, οι επιστήμονες από διαφορετικούς τομείς εφαρμογών μπορούν τώρα να επικεντρωθούν στην έγκαιρη εξαγωγή πολύτιμων στοιχείων από τα μεγάλα δεδομένα τους, και να μην χάνουν χρόνο για να δημιουργήσουν λύσεις ανοιχτού κώδικα για την επίλυση των προβλημάτων τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας