Η μαμά Ελλάδα βρίσκεται στην εντατική (Βίντεο άποψη)

Η μαμά Ελλάδα βρίσκεται στην εντατική (Βίντεο άποψη)

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Αρκετοί πολίτες σε αυτή τη χώρα παραπονιούνται διαρκώς γιατί η μαμά Ελλάδα δεν τους στηρίζει, όπως κάνουν οι άλλες πολιτισμένες χώρες του δυτικού πολιτισμού, όπου αντικειμενικά δεν τους λείπει τίποτα.

Όμως αυτό που δεν λέμε να καταλαβαίνουμε εμείς οι Έλληνες είναι ό,τι η χώρα μας αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων ακραία οικονομικά προβλήματα και προφανώς επειδή δεν πρόκειται να επιλυθούν κατά τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, ενδέχεται ετούτη η κατάσταση να συνεχιστεί. Επομένως οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βγούμε επιτέλους από αυτό το αδιέξοδο.

Εγώ από τη μεριά μου θα σας θέσω ένα ρητορικό ερώτημα, δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς ως πολίτες επειδή η Ελλάδα δεν μας στηρίζει:

  1. να την γυρίσουμε την πλάτη και να δείξουμε αδιαφορία, όπως είθισται να γίνεται εκ των πραγμάτων από την πλειοψηφία του λαού έως τώρα;
  2. να εγκαταλείψουμε τον τόπο μας και να φύγουμε σε μία άλλη χώρα για να βρούμε ένα καλύτερο μέλλον;
  3. να την τιμωρήσουμε, γιατί ενώ εμείς την αγαπάμε αυτή δεν μας συμπεριφέρεται το ίδιο καλά;
  4. ή τελικά να τη στηρίξουμε με απόλυτη ανιδιοτέλεια χωρίς να ζητάμε αντάλλαγμα;

Εν ολίγοις, ποια πιστεύετε από αυτές τις προαναφερόμενες ερωτήσεις θα αντιπροσώπευε το χαρακτήρα σας και την Ιδεολογία σας. Απαντήστε στον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να αφήσετε απαραίτητα κάποιο σχόλιο κάτω από το βίντεο ή το άρθρο.

Σε γενικές γραμμές σίγουρα απαιτείται να ανασυνταχθούμε ως έθνος, και να αναθεωρήσουμε την απαράδεκτη νοοτροπία που έχουμε όλοι μας και μας οδήγησε ως εδώ, δηλαδή ένα βήμα πριν την πτώχευση του κράτους μας. Φυσικά για να λέμε την πλήρη αλήθεια, ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να το έχουν οι πολιτικοί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εμείς τους ψηφίσαμε για να βγουν και να μας κυβερνούν, που σημαίνει πως εμμέσως πλην σαφώς έχουμε συμβάλει για να διαιωνίζεται ετούτη η κατάσταση.

Προηγούμενο άρθροΑφήστε την ντροπή εκτός γυμναστηρίου
Επόμενο άρθροΑς μιλήσουμε για το κλίμα, και πως επηρεάζει τα φυτά
Στέλιος Θεοδωρίδης
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος, αφού δεν κατόρθωσα να γίνω τρανός και σπουδαίος μέσα στην κοινωνία. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Το Μοναδικό μου όπλο είναι το γράψιμο, και καμαρώνω που δεν υποκύπτω σε πειρασμούς ή απειλές. Προτιμώ να πεθάνω άφραγκος, παρά να ζω χορτάτος και με λερωμένη συνείδηση.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ