Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση των Windows 10 με ανανέωση των ρυθμίσεων απορρήτου

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση των Windows 10 με ανανέωση των ρυθμίσεων απορρήτου

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση των Windows 10 με ανανέωση των ρυθμίσεων απορρήτου.

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα αναβάθμιση των Windows 10 που προορίζεται αποκλειστικά για υπολογιστές με 13 διορθώσεις σφαλμάτων, με νέα διάταξη των παραμέτρων, και ανανέωση των ρυθμίσεων απορρήτου.

Αυτή το build προέρχεται από το RS4, το οποίο αντιπροσωπεύει την επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 την οποία η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει (αλλά είναι πιθανό να το διαθέσει σύντομα στους χρήστες). Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο νέο build από το RS5.

Η καινούργια σημαντική αλλαγή αυτής της έκδοσης θα προσφέρει στους χρήστες των Windows 10 την δυνατότητα ρύθμισης του απορρήτου. Η Microsoft ισχυρίζεται ότι η νέα τροποποίηση θα βοηθήσει τους πελάτες της να κάνουν επικεντρωμένες επιλογές σχετικά με το απόρρητό τους. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως προστέθηκαν δύο νέες ρυθμίσεις, μία για το Inking & Typing και η δεύτερη για το Find my device.

Παρόλα αυτά, επί του παρόντος δεν θα βιώσουν όλοι οι χρήστες των Windows την ίδια ρύθμιση. Η Microsoft θα επιλέξει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει με βάση τα σχόλια από το ευρύ κοινό που χρησιμοποιεί το λειτουργικό της σύστημα, δηλαδή, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνουν ικανοποιημένοι η πρώτη φουρνιά που θα παραλάβουν τη νέα έκδοση, τότε προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, ούτως ώστε να τελειοποιηθεί αυτό το build.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας